icon-arrow-right
HomeNieuws VolkerWessels weer verkozen tot beste werkgever in de bouw

VolkerWessels weer verkozen tot beste werkgever in de bouw

Actueel

De titel 'Beste werkgever in de bouw' gaat opnieuw naar VolkerWessels, het moederbedrijf van KWS. Dat blijkt uit het jaarlijkse Salarisonderzoek van Cobouw en Berenschot. Het is de derde keer in vier jaar tijd dat VolkerWessels verkozen is tot beste werkgever.

Toonaangevende projecten

Uit het onderzoek blijkt dat met name toonaangevende projecten de grootste magneet voor gemotiveerd personeel zijn. Ook de bekenheid van de werkgever speelt een grote rol. Veel van de ondervraagden geven aan voor VolkerWessels te willen werken omdat ze in het verleden goed samengewerkt hebben met het bouwconcern.

 

Meest opvallende citaten van deelnemers aan het onderzoek: “Ik houd niet van prijsvechten.” “Ik wil bij een bedrijf werken dat anders met onze aarde omgaat.” En: “Ik wil bij het meest innovatieve bedrijf werken.”

Muiderberg1

Muiderberg3

Muiderberg2

Meer informatie over de innovatieve projecten van KWS vind je hier. Een overzicht van al onze diensten vind je op de Diensten-pagina

 

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij KWS? Bekijk dan de vacaturepagina met de meest actuele vacatures door heel Nederland bij ons hoofdkantoor, vestigingen en dochters door heel Nederland. 

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

PlasticRoad finalist INDEX Award 2017

De PlasticRoad, het concept van KWS (een VolkerWessels-onderneming) voor een weg van gerecycled plastic, is één...

Nieuw sportcomplex zet de toon met alternatief recyclebaar grastype

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek bouwt momenteel aan het nieuwe sportpark Overveer in Oegstgeest. Dit sportpark wordt...

KWS legt duurzaam, cementloos betonnen fietspad aan in Ede

Tot wel 70% reductie in CO 2 -uitstoot   Afgelopen week heeft KWS voor de eerste keer een cementloos betonnen...

+