icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontmoet onze bouwfanaat Christian van Hattum

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Christian kennen!

Chris is onze windsurfende projectbegeleider. Hij verruilde Nederland iets meer dan een jaar geleden voor onze zuiderburen. Maar wilde wel graag in Nederland blijven werken. Na verschillende sollicitaties kwam hij bij ons in Eindhoven in terecht! En daar zijn wij maar wat blij mee!


Christian is als projectbegeleider druk bezig met het voorbereiden van projecten. Hierbij kan je denken aan het inkopen van materialen, het zoeken naar onderaannemers, vergunningen regelen én het maken van contractuele afspraken! Zijn ambities? Doorgroeien naar projectleider om zich dan te focussen op de juiste projecten waarin een gezonde balans zit tussen ambitie, capaciteit en prettig werken. Nou Christian, wij geloven in je!


Naast zijn veelzijdige job bij KWS is Christian druk bezig met het verbouwen van zijn huis in België waar hij samen woont met zijn verloofde en zijn hond George.

'KWS is een prachtig bedrijf met heel veel mogelijkheden en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Uiteraard moet je daar zelf de effort insteken, er komt je niks aanwaaien.’