icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Betonnen bedrijfsverharding

Terreinverhardingen rondom gebouwen staan vaak bloot aan zware belastingen. Manoeuvrerend vrachtverkeer kan aan asfalt- en elementverhardingen gemakkelijk schade toebrengen. Het parkeren of opslaan van zware vrachten, containers en trailers gaat vaak gepaard met aanzienlijke puntlasten waartegen veel terreinverhardingen niet of nauwelijks bestand zijn. Schade aan de verharding is dan ook vaak een ergernis voor de gebruikers. In deze omstandigheden kan een ter plaatse gestorte betonverharding een doeltreffende oplossing zijn.

In elke maat, vorm en kleur

De keuze voor beton als bedrijfsverharding is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Denk bijvoorbeeld aan het beschikbare budget, de verwachte belastingen en het toekomstig onderhoud. De keuze voor betonnen bedrijfsverhardingen brengt verschillende voordelen met zich mee. Het is de perfecte ondergrond voor het schadevrij rijden en werken met bijvoorbeeld heftrucks. Beton is namelijk bestand tegen zeer zware (punt)belastingen, waardoor er geen vervorming optreedt en het is bestand tegen aantasting door olie, vet of zuur. Het biedt daarnaast mogelijkheden om een blijvend stroef of glad oppervlak aan te leggen in elke gewenste kleur of vorm en met een goede lichtreflectie. Bijkomend voordeel zijn de lage aanleg- en onderhoudskosten.

Van opslagloods tot terminal of distributiecentrum

Betonverhardingen zijn op veel locaties doeltreffend toepasbaar. Een aantal mogelijkheden zijn verhardingen in en om opslagloodsen, bedrijfshallen, hangarvloeren, containerterminals en laad- en losstations bij distributiecentra en platforms. Voor meer informatie, neemt u contact op met onze betonspecialist: BKB Infra.

De voordelen van Betonnen bedrijfsverhardingen

  • Bestand tegen zware (punt)belastingen
  • Lage aanlegkosten en goedkoop in onderhoud
  • Verschillende mogelijkheden qua stroefheid, kleur en vorm