icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

KonwéFill

In ons land doen regen en vorst een flinke aanslag op de kwaliteit van onze wegen. Door deze schade in een vroeg stadium te behandelen voorkomen we het verbreden van scheuren en daarmee vervorming en doorsponsing. Ons eigen laboratorium in Utrecht ontwikkelde daarom het unieke KonwéFill. Dit middel verlengt de levensduur van het wegdek door scheuren efficiënt op te vullen.

Snelle en flexibele opvulling voor asfaltreparatie

KonwéFill is ontwikkeld om scheuren in het wegdek te repareren. Het is een bitumineus product, dat geschikt is voor elk type wegdek onder vrijwel alle omstandigheden. Het verlengt de levensduur van het wegdek door scheuren efficiënt op te vullen en is mogelijk in alle wegdekkleuren. Dankzij de verticale reparatiemethode realiseren wij het duurzaamste resultaat: door het gebruik van een hete lucht lans komt de voegvulmassa tot diep in de scheur. Afstrooien doen we met zand, brekerzand, split, assylgrip of leislag om de juiste stroefheid te creëren. Het product is volledig recyclebaar, tenzij het aangebracht is op teerhoudend asfalt en/of er een slijtlaag is aangebracht.

Geschikt voor reparatie van allerlei soorten asfalt in alle wegdekkleuren

In één arbeidsgang reinigen, openen en drogen we de scheur. We vullen de scheur daarna direct met KonwéFill. Het resultaat is een waterdichte afsluiting van de beschadigde plek. KonwéFill vult de scheur volledig tot dezelfde hoogte van het wegdek. KonwéFill bespaart dus veel tijd en geld én verhoogt direct het rijcomfort. Doordat we hierbij minder frezen en afvoeren biedt KonwéFill ook CO₂-reductie.

De voordelen van KonwéFill

  • Verlengt de levensduur van de weg
  • Volledig recyclebaar
  • Snel en flexibel