icon-arrow-right

Ons DNA

De verbindende factor. Dat is onze missie en ambitie. KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland en het op duurzame en veilige wijze samen brengen van mensen, bedrijven, overheden en andere stakeholders. Ook in uw regio. Door onze landelijke expertise en innovatiekracht te verenigen met onze lokale aanwezigheid en betrokkenheid profiteert u altijd van creatief maatwerk.

Lokaal

KWS is altijd dichtbij. Wij kennen uw omgeving en spreken letterlijk en figuurlijk uw taal. Door onze decentrale organisatie met verschillende vestigingen hebben we landelijke dekking en opereren wij in de haarvaten van de samenleving. De verantwoordelijkheid ligt bij onze collega’s in de regio die door hun lokale betrokkenheid dicht bij de klant staan en ook talrijke particuliere en MKB-klanten bedienen.

Veelzijdig

Wegen en openbare ruimten. Over land en water. Boven en onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt beheert en exploiteert infra. Met eigen materieel en dochters en deelnemingen in het hele land biedt KWS een waaier aan disciplines. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismes en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten waarin we de complete infrastructuur realiseren.

Maatwerk

Worstelt u met een logistieke uitdaging? Zoekt u een advies of partner bij uw ontwerp of in de uitvoering? Wat is uw verlanglijstje? Onze lokale aanwezigheid en betrokkenheid maakt maatwerk mogelijk. Met meer dan honderd jaar ervaring kennen wij de scenario’s. Maar elk project is uniek. Van een bescheiden tot een complex integraal project: samen met u en onze partners zoeken we naar de meest ideale praktische en technische (maat)oplossingen.

Creativiteit

Is er een alternatief ontwerp denkbaar? Kan het sneller en efficiënter? Hoe ontzorgen we de omgeving? Creativiteit kijkt met andere ogen naar projecten en processen. Van het ontwerp tot het onderhoud. Elk stadium leent zich voor vernieuwing. Een andere aanpak, een ander product of materiaal: innovatie zit in ons bloed. Van de techniek tot het proces: KWS bedenkt zowel gevraagd als ongevraagd creatieve en innovatieve oplossingen.

+