HomeOver onsOnze bedrijven Gebr. Van Kessel

Gebr. Van Kessel

Binnen het totale dienstenpakket neemt de wegenbouw en het onderhoud van wegen een belangrijke plaats in. Direct verbonden met wegenbouw is de productie en verwerking van asfalt. Gebr. Van Kessel Wegenbouw heeft een asfaltcentrale in Hoogblokland nabij Gorinchem. De asfaltcentrale is gesitueerd op een centraal gelegen locatie met goede aan- en afvoerwegen. De snel voortschrijdende techniek op het gebied van asfalt vereist zowel in de productiefase als tijdens de verwerking grote aandacht.

 

Nieuwe investeringen in moderne apparatuur zijn voortdurend nodig om te kunnen voldoen aan de wisselende eisen van de markt. Onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen vindt plaats in eigen laboratoria. Systematische kwaliteitszorg is een zaak van de hoogste prioriteit. Dagelijks worden vele tientallen monsters van verschillende soorten asfaltmengsels gecontroleerd. 

 

Gebr. Van Kessel legt niet alleen nieuwe wegen aan, maar levert ook een bijdrage aan het onderhoud van wegen en bermen in het gehele land.

Bedrijfsgegevens

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Projecten van de vestiging

Alle projecten

Nieuws van de vestiging

Meer nieuws

Nieuw asfalt combineert lage CO2-uitstoot en hoog recyclingpercentage (85%)

Actueel | Duurzaamheid

Eerste toepassing bij parkeerterrein sportcomplex Schiedam   Gebr. Van Kessel en KWS komen vanuit de...

Onderhoud R-net busbaan HOV-1 door combinatie Gebr. van Kessel STEP en KWS

Actueel

Combinatie Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten (STEP) en KWS Infra Amsterdam – Heerhugowaard gaat...

Toegenomen vraag naar versnelde consolidatiemethode (IFCO) na herstel bouwsector

Actueel

De snelheid waarop er momenteel in Nederland gebouwd wordt, levert bouwbedrijven de nodige kopzorgen op, zeker als sprake is...

+