HomeOver onsOnze bedrijven Gebr. Van Kessel Buren

Gebr. Van Kessel Buren

Gebr. van Kessel is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne onderneming met meerdere vestigingen. Korte lijnen in de organisatie en betrokken medewerkers met een voortdurend streven naar kwaliteit, maken het mogelijk om in te spelen op veranderingen.

 

De aanleg en het onderhoud van infrastructuur vormen onze kernactiviteiten. Al meer dan een halve eeuw zijn wij actief in het aanleggen en onderhouden van wegen, parkeervoorzieningen, bedrijfsterreinen, binnenstedelijke reconstructies, het bouw- en woonrijp maken van terreinen, rioleringswerkzaamheden en bergbezinkbassins. Kortom: Gebr. van Kessel kent zowel boven als onder de grond de weg.

Dat is de kracht

Sinds de oprichting van Gebr. van Kessel in 1950, door de broers Kees en Gerrit van Kessel, is er veel gebeurd. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een moderne holding met werkmaatschappijen. Gebleven is de cultuur van het familiebedrijf: een platte organisatie met korte lijnen, betrokken personeel en een voortdurend streven naar kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen van de opdrachtgevers.

De visie, durf en het dynamisch ondernemerschap van de twee oprichters staan nog steeds model voor onze huidige strategie. Groot genoeg om alle projecten zelfstandig uit te voeren, maar nog altijd klein genoeg om in elke situatie snel en flexibel te reageren, dat is de kracht van Gebr. van Kessel.

Bedrijfsgegevens

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Nieuws van de vestiging

Meer nieuws

Protonde en andere circulaire oplossingen op Vakbeurs Openbare Ruimte

Actueel | Duurzaamheid

Op 26 en 27 september staat KWS met diverse circulaire oplossingen, waaronder KonwéCO2, KonwéFoam en de Protonde...

Nieuw asfalt combineert lage CO2-uitstoot en hoog recyclingpercentage (85%)

Actueel | Duurzaamheid

Eerste toepassing bij parkeerterrein sportcomplex Schiedam   Gebr. Van Kessel en KWS komen vanuit de...

Nieuw sportcomplex zet de toon met alternatief recyclebaar grastype

Actueel

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek bouwt momenteel aan het nieuwe sportpark Overveer in Oegstgeest. Dit sportpark wordt...

+