icon-arrow-right
HomeOver onsOnze bedrijven KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent

KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent

Sterk in wegenbouw, waterwerk en rioleringen in de omgeving Zeeland en West-Brabant. Van kleinschalige lokale tot omvangrijke complexe multidisciplinaire projecten. Samen met onze dochterondernemingen Aquavia in Sas van Gent en M.J. Oomen riool- en betontechniek in Sprundel, realiseert het veelzijdige KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent infrastructuur op elke schaal. 

 

Of het nu gaat om het aanleggen van een snelweg of om het asfalteren van een erf of een bedrijventerrein; wij bieden een oplossing op maat. Ook rond het water voelen we ons thuis, met bijvoorbeeld de aanleg van jachthavens en dijken of het onderhoud aan kades damwanden. Onder de grond kennen rioleringen geen geheimen voor ons. Onderhoud van gemalen, leidingen van diverse aard en specialistische vraagstukken op rioleringsgebied zijn voor ons dagelijkse kost.

 

KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent bedient dan ook veel verschillende opdrachtgevers met zeer diverse opdrachten en vragen. Onze grote kracht schuilt in onze lokale bekendheid, betrokkenheid, en aanwezigheid. In Sas van Gent is een nevenvestiging gelegen en ook in 's-Heer Arendskerke hebben we een kantoor. Met daarbij nog het kantoor van M.J. Oomen riool- en betontechniek in Sprundel zijn we altijd dicht bij onze klanten in de buurt.

Kantoren

Kantoor Roosendaal

Ziel 12

4704 RS Roosendaal

+31 165 58 40 00

roosendaal@kws.nl

 

Kantoor Sas van Gent

Wervenweg 3

4551 MC Sas van Gent

+31 115 47 25 20

sluiskil@kws.nl

 

Kantoor 's-Heer Arendskerke

Nijverheidsstraat 18

4458 AV 's-Heer Arendskerke

+31 165 58 40 00 

Bedrijfsgegevens

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Projecten van de vestiging

Alle projecten

Nieuws van de vestiging

Meer nieuws

Provincie Zeeland kiest voor SMA Circulair met 50% gerecycled asfalt

Afgelopen week heeft KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent op de N655 SMA Circulair met 50% gerecycled asfalt toegepast. In...

Pilot Smart Maintenance Kreekraksluizen een groot succes

Door VolkerWessels Infrastructuur is op basis van een samenwerking tussen KWS en VolkerRail recent de pilot Smart...

KWS bouwt mee aan grootste pumptrackbaan ter wereld

Aanstaande zaterdag 10 maart is de opening van de grootste pumptrackbaan van de wereld, een uitdagende mountainbiketrail en...

+