icon-arrow-right
HomeOver onsOnze bedrijven KWS Infra Utrecht

KWS Infra Utrecht

KWS Infra Utrecht heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden in het uitvoeren van grote en complexe infrastructurele projecten maar ook met bijzondere, kleinschalige werken. Kwalitatief sterke producten, tegen een scherpe prijs en met hoogwaardige service. Uitgevoerd door een gemotiveerd team van ruim 200 ambitieuze, enthousiaste, teamplayers. Zij tonen initiatief en maken elke dag het verschil.

 

'De verbindende factor’ is het uitgangspunt. Gemeenschappelijke doelen, krachten bundelen en continu zoeken naar kansen en win-win situaties. Optimistisch en met een hands-on mentaliteit.

 

De verbinding blijkt ook uit het brede en onderscheidende aanbod. Van schetsontwerp tot gedetailleerd uitvoeringsplan en van realisatie tot beheer en onderhoud. De specialistische onderdelen voegen veel waarde toe, zoals de opsporing van niet gesprongen explosieven en betonverhardingen.

Bedrijfsgegevens

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Projecten van de vestiging

Alle projecten

Nieuws van de vestiging

Meer nieuws

KWS-project De Hagen Vianen ontvangt aanmoedigingsprijs Green Deal Duurzaam GWW

KWS-project ‘Revitalisering De Hagen Vianen’ heeft de aanmoedigingsprijs van de Green Deal Duurzaam GWW gewonnen....

Primeur voor Vianen: geluidsreducerend asfaltmengsel met 50% gerecycled asfalt

KWS heeft afgelopen maand voor het eerst het geluidsreducerende duurzame asfaltmengsel KonwéCity 5 Circulair toegepast...

Samenwerking VolkerFitzpatrick en KWS concreet

KWS Infra Utrecht, onze betonspecialist BKB Infra en VolkerFitzpatrick gaan intensiever samenwerken. VolkerFitzpatrick is net...

+