icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Goed werkgeverschap

Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. De gezondheid, kwaliteit en welzijn van onze collega’s bepaalt ons succes. KWS streeft daarom naar de beste mensen op de juiste plek. Duurzame inzetbaarheid is daarbij een belangrijk thema. Hoe kunnen wij er als KWS voor zorgen dat we de beste mensen behouden en dat zij op een gezonde manier hun taken kunnen blijven uitoefenen. Coachend en situationeel leiderschap is daarbij een belangrijke factor. Onze collega’s in leidinggevende functies worden actief getraind op deze vaardigheden.

 

Goed werkgeverschap houdt wat ons betreft ook in dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om zich bij KWS te ontwikkelen, waarmee we aan social return invulling geven. Onze kennis en ervaring vergroten en verspreiden wij door onze betrokkenheid bij het Social Return Loket van VolkerWessels.