icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze werkwijze

Beter, sneller en goedkoper. Kwalitatief, veilig, met oog voor de omgeving en met zo min mogelijk overlast. Dat zijn de ambities. Of het nu om een eenvoudige reparatie gaat, of een complex integraal contract: KWS onderneemt met het vizier op de samenleving.

Van stoep tot snelweg. Van omvangrijk tot bescheiden. Met meer dan tweeduizend collega’s werkt KWS jaarlijks aan vierduizend projecten want wij zijn de verbindende factor. Waar onze collega’s in de regio de lokale gemeenten en (particuliere) bedrijven bedienen, zijn onze landelijk teams gespecialiseerd in de meest moderne contracten en samenwerkingsverbanden. Denk aan design & construct, DBFMO, allianties, bouwteams, PPS, turnkey en asset management.

Continu verbeteren is het uitgangspunt

Onze concernmethodiek Samen Slimmer Bouwen optimaliseert en stroomlijnt processen, reduceert verspilling en bespaart tijd en kosten. Daarnaast werken we voortdurend aan baanbrekende nieuwe technieken die ook aansluiten bij onze duurzaamheidsvisie. Zo hergebruiken we bijvoorbeeld zoveel mogelijk (hoogwaardig) oud asfalt en licht verontreinigde grond en monitoren we onze uitstoot.

 

De drie pijlers van onze werkwijze worden via het uitklapmenu toegelicht: veilig, duurzaam en integer