icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aanbrengen wrijfstijlen Albionkade gemeente Vlissingen

Het ontwerpen, construeren en aanbrengen van 41 stuks wrijfstijlen inclusief uithouderconstructies op de Albionkade te Vlissingen. Het ontwerp voor dit mooie project is gemaakt in afstemming met de Gemeente Vlissingen en Aveco de Bondt. Het ontwerp is verder uitgewerkt door iedere uithouderconstructie apart in te meten en deze ook apart uit te tekenen. De stalen onderdelen zijn door een onderaannemer vervaardigd door gebruik te maken van water, - plasma-, en lasersnijden.

De uithoudersconstructies zijn samengesteld in onze eigen staalwerkplaats. De houten wrijfstijlen zijn vervaardigd uit hergebruikt hout met het FSC-keurmerk. Vervolgens werd het hout- en staalwerk samengesteld en door middel van een mobiele kraan op het ponton ‘de Perkpolder’ aan de Albionkade vast gelast. De werkzaamheden moesten binnen een korte periode worden uitgevoerd omdat er cruiseschepen waren ingepland om aan de kade aan te meren.

Contactpersonen
R. Francke
Projectleider
rfrancke@kws.nl
D. Maljers
Uitvoerder
dymaljers@kws.nl