icon-arrow-right
HomeProjecten Handbalveld DWS in Schiedam in no time opgeleverd

Handbalveld DWS in Schiedam in no time opgeleverd

Schiedam

In Schiedam heeft KWS-onderneming Van Kessel Sport en Cultuurtechniek keihard gewerkt aan de realisatie van een compleet nieuw handbalveld voor vereniging DWS. Binnen slechts vijf werkdagen was het nieuwe veld volledig operationeel.

Eind maart 2018 is zijn we gestart met de werkzaamheden waarbij als eerste het oude handbalveld werd opgebroken. Een uitdaging omdat de dikte van het oude veld aanzienlijk was (25 cm). Het veld was door de jaren heen al meerdere keren voorzien van een nieuwe laag asfalt. Gelijktijdig met het opbreken werden de goten en opsluiting rondom het veld aangebracht. Vervolgens werd de funderingsconstructie geëgaliseerd met een nieuwe laag lavasteen. Slechts vijf dagen na de start van het werk werd na het profileren en verdichten van de funderingsconstructie (onderlaag) het nieuwe asfalt aangebracht.

 

Het werk werd gecompleteerd met een senioren- en jeugdbelijning, nieuwe hekwerken en inrichtingsmaterialen op en rond het veld. Met het nieuwe handbalveld kan de vereniging voorlopig weer duurzaam en sportief vooruit.

Feiten & cijfers

+