icon-arrow-right
HomeProjecten Veilige en schone Limburgse wegen

Veilige en schone Limburgse wegen

Provincie Limburg

Gebr. Van Kessel Onderhoud en KWS Infra Eindhoven zijn vorig jaar een samenwerking met de provincie Limburg aangegaan met Contract Functioneel Onderhoud Openbare Ruimte (afgekort: CFOOR). Sindsdien zorgen wij samen dagelijks voor het beheer en onderhoud van de provinciale wegen in de provincie Limburg. Door deze werkzaamheden aan de ruim 440 km hoofdrijbanen, 900 km fietspaden en de parallelstructuur houden wij de provinciale wegen in de provincie Limburg veilig én schoon.

De werkzaamheden zijn zeer divers, zoals het beheer en onderhoud van wegmarkeringen, bebording, asfaltverhardingen, groen, kunstwerken, faunavoorzieningen en het verwijderen van zwerfvuil, graffiti en kadavers.

 

Om de leefomgeving er verzorgd uit te laten zien en de veiligheid te waarborgen, staat de komende periode in het teken van snoeiwerkzaamheden aan de bomen langs diverse provinciale wegen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de wegbebakening (waaronder de hectometerpaaltjes en reflectorplanken) schoongemaakt wordt zodat deze goed zichtbaar zijn gedurende de winterperiode.

Feiten & cijfers

Gerelateerde projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

KWS Infra Eindhoven wint aanbesteding Provincie Limburg voor groot onderhoud

De provincie Limburg maakte eerder deze maand bekend dat KWS Infra Eindhoven de aanbesteding voor groot onderhoud...

Nieuw sportcomplex zet de toon met alternatief recyclebaar grastype

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek bouwt momenteel aan het nieuwe sportpark Overveer in Oegstgeest. Dit sportpark wordt...

Opening nieuw kantoor KWS Infra Eindhoven, Aveco de Bondt en HOMIJ

Afgelopen vrijdag 19 mei is het nieuwe gezamenlijke Eindhovense kantoor van HOMIJ Technische Installaties ,...

+