icon-arrow-right
HomeProjecten Sanering Eemhavenweg

Sanering Eemhavenweg

Rotterdam Heijplaat

Het project Eemhavenweg betreft een sanering van twee voormalige bedrijventerreinen. Deze terreinen zijn weer opnieuw uitgegeven, maar waren vervuild met onder andere olie en asbest. Tevens zaten op diverse locaties meerdere verhardingslagen in de ondergrond, soms tot wel vijf meter diep. Een flinke saneringsklus waarbij alles gescheiden ontgraven en opgeslagen werd in de verschillende depots. De grond die niet meer toepasbaar was op de locatie werd afgevoerd naar verschillende verwerkingsinstallaties.  

Digitaal en transparant

Via het GEOportaal betrokken we de opdrachtgever, Havenbedrijf Rotterdam, continu bij de werkzaamheden en gaven wij hen real time inzicht in de grondstromen, depotvorming en afvoer. Van de afgevoerde grond registreerden we de nieuwe locatie en de hoeveelheden, direct inzichtelijk en te ondertekenen door het Havenbedrijf. Op basis van de grondstromenregistratie werd bepaald wanneer we de grond moesten afvoeren. Deze innotvaties zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers hun asset management efficiënter kunnen inrichten.

Feiten & cijfers

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

In de nieuwste Markant staat het thema duurzaamheid centraal

Afgelopen vrijdag lag de tweede Markant van 2018 op de mat. Heeft u hem nog niet gezien of ontvangt u hem niet? Lees hem dan...

+