icon-arrow-right
HomeProjecten Tevreden stakeholders rondom N266

Tevreden stakeholders rondom N266

Someren - Nederweert

De N266 is een drukke verkeersader omdat deze provinciale weg een alternatieve verbinding vormt tussen de A2 en de A67. Het oorspronkelijke idee van provincie Noord-Brabant was om het groot onderhoud in 12 weken te realiseren. KWS Infra Eindhoven beweerde het werk in de helft van de tijd voor elkaar te krijgen. Zo gezegd, zo gedaan! 

Hoewel de weg in eerste instantie volledig afgesloten zou worden tijdens het onderhoud, kwam KWS met een oplossing waardoor de N266 doordeweeks via één richting continu toegankelijk bleef. Alleen in het weekend werd de weg volledig afgesloten. 

De ingrediƫnten voor succes

Dat een goede voorbereiding het halve werk is, bleek ook hier. Samen met de onderaannemers en provincie Noord-Brabant organiseerde KWS een LEAN-planning om samen het werk te doorlopen.

Een ander belangrijk aspect was de communicatie met de omgeving. Er werd nauw contact onderhouden met de omgeving, maar ook met de hulpdiensten en omliggende gemeenten. Alles werd in het werk gesteld om hen zo goed mogelijk te informeren en zo veel mogelijk te ontzien. Zo werden naast informatiebrieven, gastlessen op scholen gegeven over veiligheid en hotelovernachtingen aangeboden. 

En niet zonder resultaat,  na afloop van het project ontving KWS Infra Eindhoven een aantal mooie complimenten van tevreden stakeholders.

 

Lees ook het artikel op pagina 11 in de Markant

"Jullie hebben ervoor gezorgd dat de doorstroom zo optimaal mogelijk verliep. Dat vind ik een compliment waard. Er werd hard gewerkt, voor ons als bestuurders zo veilig mogelijk. Echt een mooi stukje weg waar ik de komende jaren weer met plezier gebruik van kan maken. Top!"

Een tevreden weggebruiker

Feiten & cijfers

Gerelateerde projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

KWS Infra Eindhoven wint aanbesteding Provincie Limburg voor groot onderhoud

De provincie Limburg maakte eerder deze maand bekend dat KWS Infra Eindhoven de aanbesteding voor groot onderhoud...

HERA-primeur: 100% gerecycled asfalt als deklaag in Ouderkerk aan den IJssel

KWS (een VolkerWessels-onderneming) en het Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard voeren samen een pilot uit met de...

VolkerWessels weer verkozen tot beste werkgever in de bouw

De titel 'Beste werkgever in de bouw' gaat opnieuw naar VolkerWessels, het moederbedrijf van KWS. Dat blijkt uit het...

+