De KWS app voor digitale omgevingscommunicatie

Projecten van KWS zijn nu ook te volgen via de KWS app. Via deze eigen app geeft KWS de omgeving een kijkje achter de schermen en kunnen wij bewoners en andere belanghebbenden tijdig en eenvoudig informeren. Daarnaast kunnen bewoners bij vragen gemakkelijk contact opnemen met de omgevingsmanager en hun mening over ons werk laten horen. 

KWS app 4

Transparante communicatie

In de KWS app plaatsen we berichten over de planning, voortgang en de mogelijke hinder van een project. Daarnaast wordt de app ingezet om eventuele klachten af te handelen en meten we er de klanttevredenheid mee. Dit doen we door middel van een korte enquête in de app. De bewoner of belanghebbende kan hier op reageren met smileys en berichten.


Met de app dragen we zorg voor transparante communicatie met onze omgeving en opdrachtgevers. Via deze digitale weg kunnen we eenvoudig, snel en regelmatig updates geven over het project bij u in de buurt. Zo bent u altijd op de hoogte van eventuele omleidingen, hinder of afsluitingen en kunt u daar rekening mee houden. 

Contact met de omgevingsmanager

Ieder project in de KWS app wordt beheerd door de omgevingsmanager of uitvoerder van dat specifieke project. Omgevingsmanager van KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard Jörg Dreyer is erg enthousiast over de app. “De app is een verzamelplaats voor alle relevante informatie die betrekking heeft op een project. Daarnaast geeft de app mij de mogelijkheid om gerichte informatie doormiddel van een pushbericht te versturen naar de doelgroep. Zo kan ik geïnteresseerden bijvoorbeeld laten weten dat een weg morgen is afgesloten vanwege werkzaamheden.” 

 

Via de chatfunctie is de omgevingsmanager 24/7 bereikbaar. We streven ernaar om binnen twee dagen op ieder bericht te reageren. 

Promotie voor de app

We brengen onze KWS app onder de aandacht bij de omgeving van een project door middel van doeken op bouwborden en dranghekken. Deze bevatten zowel de link naar de website en QR-codes om snel de juiste app in de appstore te vinden. Ook wordt de app meegenomen in bewonersbrieven bij de aanvang van een project, informatieavonden, lokale nieuwsberichten, posters op belangrijke ontmoetingsplekken zoals supermarkten, scholen en bejaardenhuizen. Af en toe zetten we zelfs een tekstkar in, zoals op de foto van het project aan de N204 bij Woerden. 

Download de KWS app

Blijf eenvoudig op de hoogte door de app te downloaden. Het project bij u in de buurt volgt u eenvoudig door deze als 'favoriet' aan te vinken.

De KWS app is beschikbaar voor iOS en Android en gratis te downloaden in de Apple- en Google app stores via de volgende links:

 

iOS

Android

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

KWS lanceert app voor omgevingscommunicatie

Actueel | Persberichten

Projecten van KWS zijn vanaf nu te volgen via de KWS app. Deze app is in samenwerking met de BouwApp ontwikkeld. Met de app...

+