Zoeken

Werken bij KWS Eindhoven

Vanuit de vestiging Eindhoven werken we dagelijks met ongeveer 80 collega’s aan de bereikbaarheid in Oost-Brabant en Limburg. In het oog springende projecten zijn het Designer Outlet Center in Roermond, Brainport Smart District en gebiedsontwikkeling VDL Nedcar.

Werken bij KWS Eindhoven_1.jpg

Werkvoorbereider/Projectbegeleider

Ben jij een echte regelaar en zorg jij dat alles is geregeld voor aanvang van onze projecten? Kom ons dan versterken in de rol van werkvoorbereider!

Als werkvoorbereider heb je een hele belangrijke rol, want door jouw efficiënte planning en organisatie van de technische werkzaamheden lever jij een zichtbare bijdrage aan het succes van het project! Je maakt het gehele bouwproces mee, van tender tot aan ontwerp, uitvoering en onderhoud. Dat betekent ook dat jij zorgt voor een goede overdracht van kennis van de calculatie tot en met de uitvoering. Zo houd je je de ene dag bezig met de tijdsplanning en financiën van een project en ben je de andere dag bezig met kwaliteit en veiligheid.

Dit doe je gelukkig niet alleen. Je krijgt een goed team om je heen, bestaand uit de projectleider, uitvoerders, calculator en een administrateur. Want samen komen we verder en leren we meer.

Klik hier om te solliciteren!

 

Calculator

Als calculator ben jij een belangrijke spil in het voortraject van toekomstige opdrachten. Zonder jou loopt de motor gewoonweg vast! Jij verzorgt de calculaties, vraagt bestekken aan en prijzen op, onderhoudt contacten met onze onderaannemers, stelt werkschema’s op en verzorgt inschrijvingen en prijsaanbiedingen. Daarnaast verzorg jij alle benodigde stukken behorende bij de inschrijvingsvereisten.

In deze functie werk je nauw samen met jouw collega’s van de werkvoorbereiding en/of administratie en kom je regelmatig op bezoek op onze projectlocaties om zo goed beeld te krijgen van wat zich daar afspeelt.

Kom jij ons team versterken? Klik hier!

Staat jouw vacature er niet bij? Neem dan contact op met Bettina van Loenhout. Dat kan via een belletje (of WhatsApp bericht) naar 06 11007163

Ontmoet jouw toekomstige collega's!

Met de beste mensen en eigen materieel werkt KWS aan de duurzame infrastructuur van morgen. We zijn en blijven toonaangevend in Nederland bij het innovatief ontwerpen, bouwen, onderhouden en beheren van de infrastructuur. Wij kennen de omgeving en spreken letterlijk en figuurlijk de taal. Door onze decentrale organisatie met verschillende vestigingen hebben wij landelijke dekking. Onze jarenlange ervaring, kennis en expertise maakt het mogelijk om kwalitatieve producten en een uitstekende dienstverlening aan te bieden. 

Welkom bij de vestiging Eindhoven, neem hieronder alvast een kijkje naar de gezichten achter onze projecten!