HomeWerken bij KWSDe beste mensen

De beste mensen

We zijn voortdurend op zoek naar de allerbeste mensen, misschien wel naar jou dus! Collega’s die het verschil maken. Van gedreven vakmensen tot slimme specialisten en allrounders. Of je nu een technisch talent bent of met een andere specialiteit binnenkomt. Bij KWS is het sleutelwoord: veelzijdig. Veelzijdige collega’s met veelzijdige functies in een veelzijdig bedrijf. Een paar voorbeelden: je kunt aan de slag bij Gebr. Van KesselHolland Scherm, Wilchem of één van de acht KWS-vestigingen door het hele land.

Veelzijdige mogelijkheden

Door de diversiteit in onze bedrijven zijn ook onze projecten veelzijdig. Van grote integrale infrawerken tot kleine rotondes. Maar ook innovatieprojecten zoals GEOWALL, FloWithDGlow en PlasticRoad. Diversiteit in disciplines vraagt ook om diversiteit in denkwijzen, functies en opleidingen. Van calculatoren, ontwerpers en civiele techneuten tot financials, EMVI-schrijvers en tendermanagers. Ervaren uitvoerders en projectleiders, maar ook nieuw talent.

Carrièrepad

Of je nu kiest voor een carrièrepad in projectmanagement, waarbij je misschien uiteindelijk wel een project als SAA leidt als projectdirecteur bij VolkerInfra. Of als je kiest voor de carrièrelijn van uitvoerder of projectleider tot uiteindelijk directeur van een dochterbedrijf, vestiging of zelfs centrale directie. KWS biedt jou mogelijkheden, heel veel mogelijkheden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je verder te ontwikkelen binnen je eigen functie of vakgebied. Hoe ver reikt jouw ambitie?!

Een overzicht van onze diensten wegenbouw, advies & ontwerp en beheer & onderhoud, waterbouw, bedrijventerreinen, en specialisten vind je hier.

 

Ook enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacaturepagina.

Projecten

Alle projecten
+