icon-arrow-right
HomeWerken bij KWSOntwikkelingsmogelijkheden

Ontwikkelingsmogelijkheden

Ben jij die bedrijfsleider, projectmanager of business development adviseur van morgen? Binnen KWS krijg je ruim baan om je te ontwikkelen, ontplooien en door te groeien. Een loopbaan bij ons is altijd maatwerk.

Maak Morgen Mogelijk

Afhankelijk van jouw wensen, ambities en capaciteiten ondersteunen we jou in jouw loopbaan. Dit doen we mede aan de hand van interne trainingen en via de VolkerWessels Academy. Zo bieden we diverse praktijkgerichte opleidingen, als projectmanagement en tendermanagement. Bekijk het overzicht van alle opleiding op de website van VolkerWessels. Voldoende mogelijkheden voor jou om jezelf te blijven ontwikkelen en te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Doorgroeien als leidinggevende

Binnen KWS bieden we diverse leiderschapstrainingen aan, zodat je door kunt groeien als leidinggevende. ‘Goed in Gesprek en ‘Coachend en situationeel leidinggeven’ zijn twee cursussen die aansluiten op onze Samen Slimmer Bouwen-werkwijze. Het doel is verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer te leggen. Want dat is het beste voor jouw ontwikkeling en die van je team. Eigen initiatief, ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd en beloond bij KWS. Of dat nu bij M.J. OomenSmits Neuchãtel Infrastructuur of GAIM is.

Talent development

Voor jonge talenten, zoals young professionals (schoolverlaters) en de meer ervaren potentials bieden wij ons Talent Development Beleid. Zo begeleiden we zowel de managers als de specialisten van de toekomst. Samen met een mentor denken we bij KWS graag met jou mee over jouw wensen voor jouw carrière. Het is jouw weg, jouw loopbaan.

 

Onderdeel van het beleid zijn natuurlijk jaarlijkse functioneringsgesprekken met je directe leidinggevende. Maar daarbij voer je ook regelmatig coachingsgesprekken met jouw mentor om de doelen uit jouw persoonlijke ontwikkelingsplan te bereiken. Onderdeel daarvan zijn ook persoonlijke opleidingsmogelijkheden. Samen met jou maken we een loopbaanplanning, waar wil jij naartoe en hoe kunnen wij jou daarbij ondersteunen.

Projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Onze duurzaamheidsmissie toegelicht: 100% circulaire infrastructuur in 2040

Dus Duurzaam: 100% circulaire infrastructuur in 2040 en maximaal bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Onze manager...

1e PlasticRoad-fietspad ter wereld geopend

Zwolle - Een wereldprimeur voor de provincie Overijssel en gemeente Zwolle: het eerste PlasticRoad-fietspad ter wereld is...

VolkerWessels weer verkozen tot beste werkgever in de bouw

De titel 'Beste werkgever in de bouw' gaat opnieuw naar VolkerWessels, het moederbedrijf van KWS. Dat blijkt uit het...

+