icon-arrow-right
HomeWerken bij KWSOntmoet onze mensen Veelzijdige droombaan...

Veelzijdige droombaan...

"Mijn portefeuille is bijzonder veelzijdig. Van schrijfwerk, social media, communicatie met stakeholders tot commercie, relatiemanagement en aanbestedingen."

Nadja communicatie medewerker (KWS)

Naam: Nadja Lammers
Leeftijd: 29
KWS Infra Eindhoven
Opleiding: European Studies (Hogeschool Zuyd) - (International) Marketing & Communication Management
Functie: Commercieel- en communicatiemedewerker

 

“Civiele Techniek. Eerlijk gezegd, wist ik niet precies wat dat allemaal inhield toen ik het op de eerste werkdag bij mijn vorige werkgever op mijn visitekaartje zag staan. Maar het bleek een schot in de roos. Bij dat detacheringsbureau ontdekte ik mijn passie voor de sector. Omdat ik ook evaluatiegesprekken met klanten voerde, leer je bedrijven best ‘diep’ kennen. Ook KWS Infra Eindhoven. Ik ben iemand die voortdurend reflecteert. Het speelde wel eens in mijn achterhoofd: hoe mooi het zou zijn om in deze sector commercie en klantcontacten te combineren met mijn communicatie-achtergrond?! Op een dag schetste KWS in een vacature precies dat plaatje. Hoewel ik eerst aarzelde en kandidaten ging zoeken, kon ik het moeilijk ontkennen. Hoe vaak komt zo’n kans voorbij? Of het mijn droombaan is? Op dit moment zeker.

 

Mijn portefeuille is bijzonder veelzijdig. Van schrijfwerk, social media, communicatie met stakeholders tot commercie, relatiemanagement en aanbestedingen. Op termijn betekent dat ongetwijfeld kiezen, maar dat ontdek ik vanzelf. Wat mij aanspreekt in KWS is dat je veel vrijheid, ruimte en verantwoordelijkheden krijgt. Een bedrijf in een traditionele sector met een eigentijdse mentaliteit. Dat betekent wel dat je zowel zelfstandig als een teamspeler moet zijn. KWS is naast dat collegiale ook een innovatief bedrijf. Ik merk aan mijn collega’s dat het verbeteren van processen een tweede natuur is. ‘Hoe kan het beter en slimmer?’ Daar zijn we voortdurend mee bezig.”

Kantoorbaan in de wegenbouw?

Check dan snel de vacatures in ons vacatureoverzicht

+