icon-arrow-right

Perry Blom

"Hoe mooi is het als je direct na het afstuderen aan de slag kan bij KWS, de grootste wegenbouwer van Nederland. Voor mij werd dat werkelijkheid in de vorm van een driejarig Trainee-traject."

Perry Blom is trainee bij KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard

Naam: Perry Blom
Leeftijd: 29
KWS Infra Amsterdam-Utrecht
Opleiding: MBO Infratechniek & HBO Civiele Techniek
Functie: trainee – momenteel calculator

 

“Van braakliggend terrein naar bedrijventerrein, mijn eerste kennismaking met KWS was een projectbezoek tijdens mijn MBO-opleiding. In mijn hoofd  had ik het bedrijventerrein al gerealiseerd. Genoeg inspiratie dus voor de stage die ik daarna bij KWS kon gaan lopen. Na mijn MBO koos ik ervoor om ook de studie HBO Civiele Techniek te doen. Wederom kwam er een mooie stagekans voorbij, ik kon namelijk aan de slag op Schiphol. Daar werkt KWS samen met VolkerRail in de combinatie VolkerInfra Schiphol aan het onderhoud en diverse projecten. Wat een unieke kans, stagelopen op Nederlands’ grootste luchthaven!

 

Hoe mooi is het als je direct na het afstuderen aan de slag kan bij KWS, de grootste wegenbouwer van Nederland. Wie wil dat nou niet?!  Voor mij werd dit werkelijkheid in de vorm van een driejarig Trainee-traject. In deze drie jaar kon ik volop functies uitproberen, zoals projectbegeleider, uitvoerder, werkvoorbereider en calculator. Hierdoor heb ik in een korte tijd veel basiskennis vergaard, verschillende functies gezien, het bedrijf van verschillende kanten beleefd en met veel verschillende collega’s samengewerkt. Nu weet ik veel beter welke functie goed bij me past en welke kant ik op wil met mijn carrière bij KWS.

 

Na dit traject heb ik aangegeven graag door te willen groeien in het bedrijf en interessante cursussen wil blijven volgen. Hierdoor ben ik doorgestroomd naar de groep vestigingspotentials. Een groep KWS-collega’s tussen 25 en 35 jaar oud die kunnen en willen doorgroeien binnen het bedrijf. Met een persoonlijk ontwikkelplan en één van de bedrijfsleiders als coach probeer ik mijzelf nu op verschillende punten te verbeteren en hiermee door te groeien binnen KWS. Diverse vestigingsdirecteuren en zelfs leden van de Centrale Directie op het hoofdkantoor hebben al bevestigd dat de doorgroeimogelijkheden binnen KWS oneindig zijn!”

Ook calculator worden?

Check onze calculator-vacatures of neem contact op met onze recruiter via recruitment@kws.nl

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

KWS en VolkerRail continueren Maincontract op Schiphol

De combinatie KWS - VolkerRail heeft de definitieve gunning ontvangen van Schiphol voor perceel 2...

Eerste elektrische vrachtwagen in de bouw voor KWS

De eerste elektrische vrachtwagen in de bouw is een feit. KWS heeft de elektrische vrachtwagen inclusief elektrische kraan...

N200: de kracht van rijke historie en slim combineren van werkzaamheden

Nieuwe drinkwaterleiding verbindt verleden, heden en toekomst   Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur...

+