icon-arrow-right

Word trainee bij KWS

Net afgestudeerd en niet meteen vastzitten aan een baan? Maak morgen mogelijk als trainee bij KWS. Ontdek welke functie het best bij jou past en vergroot jouw kennis bij één van onze vestigingen of specialisten door heel Nederland.

Jouw weg, jouw loopbaan

Jezelf ontwikkelen, je kennis vergroten en een leuke baan. Dat kan met jouw eigen traineeship. Bij KWS geloven wij in maatwerk, niet alleen in onze projecten, maar juist bij onze mensen. Bij ons krijg jij de kans jezelf te ontwikkelen door verschillende functies uit te proberen. Welke functies dit zijn en hoelang? Dat beslis jij zelf samen met je eigen carrièrecoach. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en talenten. Het is immers jouw weg, jouw loopbaan.

Tal van mogelijkheden

Bij KWS is the sky the limit. Ook na het traineeship bieden wij tal van mogelijkheden om door te groeien. Zowel binnen de vestiging, landelijk bij KWS of bij het VolkerWessels concern waar KWS onderdeel van uitmaakt. Want maak morgen mogelijk, dat doen we met heel VolkerWessels. Wij zijn gedreven door kennis en bewogen door mensen. Als toonaangevende marktleider in de wegenbouw ligt de focus bij KWS op duurzame innovatie en veiligheid. Onze duurzaamheidsmissie? 100% circulaire infrastructuur in 2040 en maximaal bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Dit doen wij met de beste mensen, dit doen wij met jou.

Perry Blom 585x315

Sociaal, ondernemend en trots

Kom je bij ons werken, dan ga je werken in een informele werksfeer. Onze directeuren spreek je aan met 'je' en je loopt gewoon bij ze binnen. De collega’s waarmee je werkt, zijn betrokken en ondernemend, hebben een passie voor hun vak en hebben de drive om de beste te zijn. Wat alle KWS’ers daarnaast met elkaar gemeen hebben? Trots op de mooie projecten die we met elkaar realiseren. 

 

Lees bijvoorbeeld het interview met Perry, trainee bij KWS in Amsterdam en momenteel werkzaam als calculator. 

Klinkt goed toch?

Meer weten? Bel of app onze recruiter op 06-25 761 031 of e-mail naar recruitment@kws.nl. Onze recruiter denkt graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jij een vliegende start kunt maken. Meer informatie over de mogelijkheden bij KWS vind je ook op kws.nl/loopbaan.

+