Word trainee bij KWS

Net afgestudeerd en niet meteen vastzitten in een baan? Maak morgen mogelijk als trainee bij KWS.

Jouw weg, jouw loopbaan

Jezelf ontwikkelen, je kennis vergroten en een leuke baan. Dat kan met jouw eigen traineeship. Bij KWS geloven wij in maatwerk, niet alleen in onze projecten, maar juist ook bij onze grootste kwaliteit, onze mensen.

 

Bij ons krijg jij de kans jezelf te ontwikkelen door verschillende functies uit te proberen. Welke functies dit zijn en hoe lang? Dat beslis jij zelf samen met je eigen carrièrecoach. Samen kijk je naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en talenten. Jouw weg, jouw loopbaan.

Bij KWS is the sky the limit. Ook na het traineeship bieden wij tal van mogelijkheden om door te groeien. Zowel binnen de vestiging, landelijk bij KWS of ons VolkerWessels concern waar KWS onderdeel van uitmaakt. Want maak morgen mogelijk, dat doen we met heel VolkerWessels. Wij zijn gedreven door kennis en bewogen door mensen. Als toonaangevende marktleider in de wegenbouw ligt de focus bij KWS op duurzame innovatie en veiligheid. In 2040 realiseert KWS infrastructuur 100% circulair. Dit doen wij met de beste mensen, dit doen wij met jou.

Perry Blom is trainee bij KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard

Sociaal en ondernemend

Kom je bij ons werken, dan ga je werken in een informele werksfeer met collega’s die betrokken en ondernemend zijn, een passie hebben voor hun vak, de drive hebben om de beste te zijn en samen werk leveren waar ze trots op zijn.

 

Lees bijvoorbeeld het interview met Perry, trainee bij KWS in Amsterdam en momenteel werkzaam als calculator. 

Klinkt goed toch?

Meer weten? Bel of app recruiter Kim op 06-25 761 031 of e-mail naar recruitment@kws.nl. Zij denkt graag met je mee over de mogelijkheden zodat jij een vliegende start kunt maken. Meer informatie over de mogelijkheden bij KWS vind je ook op kws.nl/loopbaan.

+