icon-arrow-right
HomeWerken bij KWSWij als werkgever

Wij als werkgever

Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar het aanleggen van wegen is echt niet het enige wat we doen. Allerlei specialismes zijn in huis. Van grondverzet tot geluidwerende constructies en van waterbouw tot rioolrenovatieBij KWS kun je alle kanten op. Zo werken we elke dag met 2.000 collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. Dus wil jij vooroplopen in jouw vakgebied en werken aan toonaangevende projecten? Solliciteer dan bij KWS.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken bij de koploper in de infrastructuur. Daar horen uiteraard een goed salaris en andere goede arbeidsvoorwaarden bij. Passend bij jouw functie en verantwoordelijkheden, en conform CAO Bouw & Infra. Denk hierbij aan 40 vrije dagen, een collectieve zorgverzekering, loopbaan- en opleidingsmogelijkheden binnen KWS en VolkerWessels, pensioenopbouw bij een van de twee beste pensioenfondsen in Nederland en diverse personeelskortingen, zoals sport- en bedrijfsfitness en tanken met korting bij de BP. Daarnaast zijn we een informele organisatie, ook directeuren spreek je aan met ‘je’ en je loopt gewoon bij ze binnen. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie en ondernemen staat bij ons centraal. Heb jij goede ideeën, dan gaan we daarmee aan de slag!

Frank Groot, directeur KWS Infra Rotterdam

Altijd bij jou in de buurt

De kracht van KWS zit hem in onze decentrale organisatie, dat maakt ons een unieke werkgever. Je vindt ons en onze ondernemingen dan ook door het hele land. Zo zijn we altijd dicht bij jou én onze klanten. Daarnaast vinden we het belangrijk om te investeren in innovatie. Bij KWS willen we namelijk vooroplopen en marktleider blijven. Daarom werk je bij ons ook overal met de modernste technieken. Zowel bij de grote, landelijke projecten zoals de dijk in Delfzijl, als bij de lokale projecten als de Protonde in Terneuzen.

Rik en Willem medewerkers KWS

Jouw weg, jouw loopbaan

Of jij nu een projectleider, calculator, uitvoerder, tendermanager of EMVI-schrijver bent: KWS biedt jou volop kansen en mogelijkheden. Als je bij ons komt werken, dan denken we ook al graag met jou mee aan jouw vervolgstappen en eventueel die daarna. Als je wilt natuurlijk. Wij zijn toekomstgericht, zowel in onze projecten als voor onze mensen. We werken daarom ook met onze eigen LEAN-methode: Samen Slimmer Bouwen. Samen met jou bouwen we dus ook aan jouw toekomst!

Fariez uitvoerder KWS

Veelzijdige mogelijkheden

Door de diversiteit in onze bedrijven zijn ook onze projecten veelzijdig. Van grote integrale infrawerken en kleine rotondes tot innovatieprojecten, zoals FloWithDGlow en PlasticRoad. Deze diversiteit in disciplines vraagt ook om diversiteit in denkwijzen, functies en opleidingen. Van calculatoren, ontwerpers en civiele techneuten tot financials, EMVI-schrijvers en tendermanagers. Ervaren uitvoerders en projectleiders, maar ook nieuw talent. We zijn voortdurend op zoek naar de allerbeste mensen dus ook naar jou!

 

Maria KWS Trainee

Maak Morgen Mogelijk

Als onderdeel van concern VolkerWessels heb je eigenlijk niet 2000, maar zelfs 16.000 collega’s, in binnen- en buitenland. Dat brengt voordelen met zich mee voor jou. Ontwikkel jezelf met de cursussen van de VolkerWessels-academy of zet eenvoudig de volgende stap in jouw carrière binnen het concern, bijvoorbeeld bij VolkerWessels Infra Competence Centre, Van Hattum & Blankevoort of Vialis. Voldoende mogelijkheden voor jou om jezelf te blijven ontwikkelen en te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Werken bij KWS

Trots

Waarom KWS’ers in het weekend graag over hun werk vertellen? Omdat iedere week weer anders is, collegialiteit voorop staat, zij vaak al jaren bij ons werken en zij trots zijn op de mooie projecten die we met elkaar realiseren.

 

Klinkt goed toch?! Bekijk snel onze vacatures of neem contact met ons op met onze recruiter. Mail naar recruitment@kws.nl of app via 06- 257 610 31.

+