HomeWerken bij KWSWij als werkgever

Wij als werkgever

Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar een weg aanleggen, dat is echt niet het enige wat we doen. Alle specialismes hebben we in huis, bij ons kun je alle kanten op. Samen met 2.200 collega’s. Dus wil jij voorop lopen in jouw vakgebied? Werken aan toonaangevende projecten? Solliciteer dan bij KWS.

Ondernemen door het hele land

De kracht van KWS zit hem in onze decentrale organisatie, dat maakt ons een unieke werkgever. Je vindt KWS en onze dochterbedrijven door het hele land, dicht bij jou én onze klanten. Ondernemen staat overal centraal. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie, dus die krijg je bij ons. Heb jij goede ideeën, dan ga je daarmee aan de slag. Want bij KWS willen we voorop lopen en marktleider blijven. Jij werkt bij ons dan ook met de modernste technieken. In grote, landelijke projecten als de A9 en in lokale projecten als de dijk in Delfzijl.

Toekomstgericht

Of jij nu een projectleider, business controller, uitvoerder, tendermanager of communicatieadviseur bent: KWS biedt jou volop kansen en mogelijkheden. Als je bij ons komt werken, denken we namelijk niet aan jouw volgende stap maar aan die daarna. Als je wilt natuurlijk. Want wij zijn toekomstgericht, zowel in onze projecten als voor onze mensen. Daarom werken we ook LEAN, bij ons heet dat Samen Slimmer Bouwen.

vw academy

De mogelijkheden van VolkerWessels

We zijn allemaal onderdeel van moederconcern VolkerWessels en de 16.000 bijbehorende collega’s. Dat brengt voordelen voor jou met zich mee. Ontwikkel je verder met de cursussen van de VolkerWessels-academy. Of zet jouw volgende stap in je carrière bij bijvoorbeeld VolkerInfra, Van Hattum & Blankevoort of Vialis. Uiteraard zijn er binnen KWS ook veel kansen om door te groeien, zowel in de hoogte als breedte. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom een KWS’er in het weekend graag over zijn werk vertelt? Omdat hij trots is op wat hij doet, iedere week weer anders is, collegialiteit voorop staat en hij vaak al jaren bij ons werkt. We zijn een informele organisatie, ook directeuren spreek je aan met ‘je’ en je loopt gewoon bij ze binnen.

 

Klinkt goed toch?! Bekijk dan snel onze vacatures.

+