Competitie Opgeruimde Werkplek

KWS start met een competitie om de veiligheid op haar werken te verbeteren. Met het stimuleren van orde en netheid op de werkplekken wordt ook een veilige werkomgeving gecreëerd.

Niet opgeruimd werkplek 2

De competitie speelt zich af op twee niveaus, binnen de vestiging / bedrijf en op landelijk niveau. Het is de bedoeling dat de competitie binnen elke vestiging / bedrijf wordt geïmplementeerd door bijvoorbeeld de werkgroep veiligheid of door de VGWM-commissie, uiteraard gesteund door het managementteam van de vestiging/het bedrijf. Er dient ook een contactpersoon worden aangesteld.

Opgeruimde werkplek 3

Wie doen er mee?

Iedereen die werkzaam is bij onderstaande bedrijven:

 

 1. KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard
 2. KWS Infra Rotterdam
 3. KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent
 4. KWS Infra Eindhoven
 5. KWS Infra Leek
 6. KWS Infra wolle
 7. KWS Infra Utrecht
 8. KWS Infra Zwijndrecht
 9. BRUIL / Verhoeve infra
 10. Gebr. van Kessel
 11. Smits Neuchâtel Infrastructuur
 12. Holland Scherm
 13. M.J. Oomen
 14. Wilchem
 15. KWS Hoofdkantoor Vianen / Leerdam

 

Niet opgeruimde werkplek 3

Periode

De competitie start in februari 2014 en loopt tot juli 2014. Voor de competitie zijn drie vragenlijsten opgesteld, een voor de projecten, een voor de kantoren en een voor de werkplaatsen.

Opgeruimde werkplek 1

Criteria

Voor zowel onze projecten, werkplaatsen en kantoren zijn criteria opgesteld, waaraan de opgeruimdheid wordt getoetst. In de documenten hieronder kan je de criteria bekijken. En er je voordeel mee doen op je werklocatie uiteraard.....

Opgeruimde werkplek 2

Winnaars

Zodra de eerste winnaars van de vestigingen / bedrijven bekend zijn, zullen deze hier worden gepresenteerd.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.