Zoeken
KWS Andijk

KWS, de specialist in infrastructuur!

Zowel over land als op het water

Van stoep tot snelweg. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra. Met eigen materieel, dochters en deelnemingen in het hele land biedt KWS een waaier aan disciplines. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismen en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten waarin we de complete infrastructuur realiseren.

Al generaties lang zit vakmanschap, innovatie en ondernemerschap in het DNA van KWS.  We zijn dan ook al meer dan 120 jaar een toonaangevende speler in de infrasector en hebben een trackrecord opgebouwd van succesvolle projecten. Met de beste mensen en eigen materieel werkt KWS aan de duurzame infrastructuur van morgen.

Onze expertises

Wegenbouw

De aanleg van wegen is al meer dan 120 jaar onze absolute specialiteit.

Waterbouw

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden kades, dijken, loswallen, remmings- en geleidewerken en zee- en jachthavens.

Bedrijfsterreinen & Industrie

KWS ontwerpt, realiseert en onderhoudt uw bedrijfsterrein.

Beheer & Onderhoud

Wij beheren en onderhouden uw wegen en openbare ruimten.

Werken bij KWS Eindhoven.jpg

Werken bij KWS?

Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar het aanleggen van wegen is echt niet het enige wat we doen. Allerlei specialismes zijn in huis. Van grondverzet tot geluidwerende constructies en van waterbouw tot rioolrenovatie. Bij KWS kun je alle kanten op. Zo werken we elke dag met 2.000 collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. Wil jij vooroplopen in jouw vakgebied en werken aan toonaangevende projecten? Solliciteer dan bij KWS.
KWS Kaart 2024

KWS in de buurt: wij werken regionaal

KWS is specialist in het aanleggen van infrastructuur. Wij kennen de omgeving en spreken letterlijk en figuurlijk de taal. Door onze decentrale organisatie met verschillende vestigingen hebben wij landelijke dekking. Onze jarenlange ervaring, kennis en expertise maakt het mogelijk om kwalitatieve producten en een uitstekende dienstverlening aan te bieden.

Al onze vestigingen en ondernemingen dragen bij aan een optimaal leefklimaat door op verantwoorde wijze circulaire en duurzame infrastructuur te realiseren; nu en in de toekomst!

Bekijk onze vestigingen
Elektrische Asfaltspreider.jpg

“Met deze manier van aanbesteden hebben we kennis opgedaan met het toepassen van hergebruikt asfalt. Vertrouw op de kennis uit de markt, het is een echte win-win situatie.”

Martijn van Rooij | Gemeente Eindhoven