Zoeken
KWS Andijk

KWS, de specialist in duurzame infrastructuur!

Zowel over land als op het water

Van stoep tot snelweg. Over land en op het water, zowel boven als onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra. Met eigen materieel, dochters en deelnemingen in het hele land biedt KWS een waaier aan disciplines. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismen en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten waarin we de complete infrastructuur realiseren.

Bij KWS zijn we gepassioneerd over het bouwen van duurzame en toekomstbestendige infrastructuur. Al meer dan 120 jaar zijn we een toonaangevende speler in de infrasector en hebben we een indrukwekkend trackrecord opgebouwd van succesvolle projecten. Met een team van ervaren professionals en een innovatieve aanpak streven we naar het leveren van hoogwaardige infrastructuuroplossingen die de levens van mensen en gemeenschappen verbeteren.

Onze expertises

Wegenbouw

De aanleg van wegen is al meer dan 120 jaar onze absolute specialiteit.

Waterbouw

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden kades, dijken, loswallen, remmings- en geleidewerken en zee- en jachthavens.

Bedrijfsterreinen & Industrie

KWS ontwerpt, realiseert en onderhoudt uw bedrijfsterrein.

Beheer & Onderhoud

Wij beheren en onderhouden uw wegen en openbare ruimten.

Vestigingen van KWS op de kaart van Nederland

KWS in de buurt: wij werken regionaal

KWS is specialist in het aanleggen van infrastructuur. Wij kennen de omgeving en spreken letterlijk en figuurlijk de taal. Door onze decentrale organisatie met verschillende vestigingen hebben wij landelijke dekking. Onze jarenlange ervaring, kennis en expertise maakt het mogelijk om kwalitatieve producten en een uitstekende dienstverlening aan te bieden.

Al onze vestigingen en ondernemingen dragen bij aan een optimaal leefklimaat door op verantwoorde wijze circulaire en duurzame infrastructuur te realiseren; nu en in de toekomst!

Bekijk onze vestigingen
Elektrische Asfaltspreider.jpg

“Met deze manier van aanbesteden hebben we kennis opgedaan met het toepassen van hergebruikt asfalt. Vertrouw op de kennis uit de markt, het is een echte win-win situatie.”

Martijn van Rooij | Gemeente Eindhoven