Zoeken
KWS Asfalteren

Asfalt

De weg naar duurzame verbindingen

Bij KWS staan we voor meer dan alleen de aanleg van wegen - we creëren duurzame en hoogwaardige infrastructuur die de mobiliteit en levenskwaliteit van mensen verbetert. Als toonaangevende expert in de asfaltindustrie zijn we trots op onze jarenlange ervaring en innovatieve benadering van asfaltproductie. Door onze kennis en expertise in asfalttechnologie zijn we een betrouwbare partner voor diverse toepassingen, van wegen tot vliegvelden en parkeerterreinen. Onze focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid maakt ons de ideale keuze voor uw asfaltprojecten.

Interesse in onze asfaltmengsels?

Vraag hier uw offerte aan
20230511 Ingebruikname Vögele 1900-5 (Stage5) Haarlemmerliede asfaltspreider 011-012.jpg

Asfaltproductie

Met de focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid produceren we de beste asfaltproducten voor uw asfaltprojecten. Bij KWS begrijpen we dat asfalt niet zomaar een mix van materialen is, elke toepassing heeft net een andere benadering nodig.
Onze toewijding aan duurzaamheid leidt onze aanpak in asfaltproductie. We gebruiken geavanceerde technologieën en hoogwaardige grondstoffen om asfalt te produceren dat niet alleen voldoet aan de hoogste industrienormen, maar ook rekening houdt met milieu- en klimaatimpact.

Lees meer
MicrosoftTeams-image (57).png

Asfaltonderhoud & reparatie

Duurzaamheid betekent ook dat we bestaande wegen en infrastructuur moeten onderhouden. Daarom bieden we een complete asfaltservice, inclusief onderhoud en reparatie. Onze experts zijn bedreven in het diagnosticeren van problemen en het uitvoeren van effectieve reparaties om de levensduur van uw wegen te verlengen en de veiligheid te waarborgen.

Lees meer
Eindhoven - Onderhoud N280 585x315.jpg

Asfaltmengsels

Elk project is uniek, daarom geloven we in maatwerkoplossingen voor elke klant. Onze experts werken nauw samen met opdrachtgevers om het juiste asfaltmengsel te kiezen dat voldoet aan specifieke eisen en omstandigheden. Of het nu gaat om drukke stadsstraten, snelwegen of luchthavens, ons assortiment asfaltproducten biedt de juiste oplossing voor elk scenario.

Lees meer
Gerecycled asfalt 3.jpg

Hergebruik van Asfalt

Hergebruik van asfalt is de slimme weg naar een duurzame toekomst voor onze wegen. In dit proces wordt bestaand asfalt niet als afval beschouwd, maar als waardevolle grondstof die opnieuw kan worden ingezet. Met onze gespecialiseerde machines zoals de Cold Asphalt Recycling Train krijgt oud asfalt een tweede kans.

Lees meer
220023-Praatplaat-v3.png

Asfaltcentrales

De kwaliteit van asfalt begint bij de bron. Onze asfaltcentrales zijn uitgerust met geavanceerd apparatuur en geavanceerde procescontrolesystemen. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige mengsels te produceren die perfect zijn afgestemd op de specificaties van elk project. Of het nu gaat om snelwegen, stadsstraten of luchthavens, we leveren asfaltmengsels met consistente kwaliteit en prestaties.

Lees meer