Zoeken
P1050285 - 180 dpi maar wel aardig groot bestand dus oprekbaar.JPG

Samen werken aan duurzame en veilige wegen

Bij KWS zijn we trots op deze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van wegenbouw. Als toonaangevende speler in de infrastructuur hebben we met succes talloze wegenprojecten afgerond, variërend van lokale wegen tot grootschalige snelwegen. Onze toewijding om de beste kwaliteit en service te leveren met oog voor duurzaamheid en innovatieve oplossingen maakt ons de ideale partner voor uw wegenbouwprojecten.

@vice Onderhoud & Advies

Kennis en ervaring

Ons team van ervaren professionals beschikt over uitgebreide kennis van wegenbouwtechnieken, materialen en constructiemethoden. We hebben de capaciteit om complexe uitdagingen aan te gaan en hoogwaardige wegen te realiseren die aan de hoogste normen voldoen.

Elektrische asfaltspreider

Veiligheid voorop

Veiligheid is onze topprioriteit bij elke wegenbouwopdracht. We nemen uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat onze werknemers en weggebruikers beschermd zijn tijdens het bouwproces en na oplevering van het project.

@vice Ontwerp & advies

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

 Als voorloper in duurzame infrastructuur hechten we veel waarde aan milieubewuste wegenbouw. We gebruiken gerecyclede materialen, passen circulaire principes toe en zetten in op CO2-reductie om bij te dragen aan een groenere toekomst.

KWS innovatie

Innovatie

Onze drive voor innovatie houdt ons voorop in de wegenbouwsector. We integreren de nieuwste technologieën, materialen en ontwerpen in onze projecten om efficiëntie te bevorderen en duurzame oplossingen te bieden.