Zoeken
home_keyvisual_02.jpg

Over ons

Verbinding. Dat is onze missie en ambitie. KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland en het op duurzame en veilige wijze samen brengen van mensen, bedrijven, overheden en andere stakeholders.

De geschiedenis van KWS

Met de aankoop van de '4711' brengt Hendrik Boesewinkel op 3 november 1901 de eerste stoomwals naar Nederland. Net als Johannes Offringa en Hendrik Jan te Siepe ziet hij kans om in te spelen op de ontwikkeling van de infrastructuur in Nederland. En met succes. De aankoop van de wals betekent de start van een onderneming die later uit zal groeien tot KWS.

Lees meer

Onze bedrijven

Lees meer

Asfaltcentrales

KWS heeft vier eigen asfaltcentrales en een deelneming in nog eens vier asfaltcentrales verspreid over Nederland. 

Lees meer
KWS_Hekwerkdoek_KWSApp_2205012DRUK.pdf.png

De KWS app voor digitale omgevingscommunicatie

Projecten van KWS zijn nu ook te volgen via de KWS app. Via deze eigen app geeft KWS omwonenden en andere stakeholders een kijkje achter de schermen en kunnen wij hen tijdig en eenvoudig informeren. Daarnaast is het voor bewoners heel eenvoudig om contact op te nemen met onze omgevingsmanager bij vragen of opmerkingen. De app is nu bovendien te benaderen als webversie. Je vindt de link hieronder.

Lees meer

Certificaten

KWS Infra B.V. is in het bezit van onderstaande certificaten, deze zijn op te vragen middels het contactformulier. De certificaten van KWS-dochterbedrijven publiceren zij op hun eigen websites. 

Lees meer

Downloads

Aan onze bedrijfsvoering zijn uiteraard enkele algemene en specifieke voorwaarden gekoppeld, waaronder de Gedragsregels KWS (inclusief Gedragscode VolkerWessels) en het Instructieboekje KWS. In de 'Gedragsregels' kunt u ook het handhavingsbeleid vinden.  

Lees meer

Voor medewerkers

Dit onderdeel van de website is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van KWS en haar dochterondernemingen.

Lees meer