Zoeken

De KWS app voor digitale omgevings-communicatie

Projecten van KWS zijn nu ook te volgen via de KWS app. Via deze eigen app geeft KWS omwonenden en andere stakeholders een kijkje achter de schermen en kunnen wij hen tijdig en eenvoudig informeren. Daarnaast is het voor bewoners heel eenvoudig om contact op te nemen met onze omgevingsmanager bij vragen of opmerkingen. De app is nu bovendien te benaderen als webversie. Je vindt de link hieronder.

KWS_Hekwerkdoek_KWSApp_2205012DRUK.pdf.png

Download de app

Blijf eenvoudig op de hoogte door de app te downloaden. Het project bij u in de buurt volgt u eenvoudig door deze als 'favoriet' aan te vinken. De KWS app is beschikbaar voor iOS en Android en gratis te downloaden in de Apple- en Google app stores via de volgende links:

 Of ga naar de webversie van de app: www.debouw.app

Transparante communicatie

In de KWS app plaatsen we berichten over de planning, voortgang en mogelijke hinder van een project. Daarnaast wordt de app ingezet om eventuele klachten af te handelen en meten we er de klanttevredenheid mee. Dit doen we door middel van een korte enquête in de app. De bewoner of belanghebbende kan hierop reageren met smileys en berichten.


Met de app dragen we zorg voor transparante communicatie met onze omgeving en opdrachtgevers. Via deze digitale weg kunnen we eenvoudig, snel en regelmatig updates geven over het project bij u in de buurt. Zo bent u altijd op de hoogte van eventuele omleidingen, hinder of afsluitingen en kunt u daar rekening mee houden. 

Contact met de omgevingsmanager

Ieder project in de KWS app wordt beheerd door de omgevingsmanager of uitvoerder van dat specifieke project. Via de chatfunctie is de omgevingsmanager 24/7 bereikbaar. We streven ernaar om binnen twee dagen op ieder bericht te reageren. 

“De app is een verzamelplaats voor alle relevante informatie die betrekking heeft op een project. Daarnaast geeft de app mij de mogelijkheid om gerichte informatie doormiddel van een pushbericht te versturen naar de doelgroep. Zo kan ik geïnteresseerden bijvoorbeeld laten weten dat een weg morgen is afgesloten vanwege werkzaamheden.”

Jörg Dreyer, Omgevingsmanager

Promotie voor de app

We brengen onze KWS app onder de aandacht bij de omgeving van een project door middel van doeken op bouwhekken en dranghekken. Deze bevatten zowel de link naar de website en QR-codes om snel de juiste app in de appstore te vinden. Ook wordt de app meegenomen in bijvoorbeeld bewonersbrieven bij de aanvang van een project, informatieavonden, bouwborden, lokale nieuwsberichten en posters op belangrijke ontmoetingsplekken zoals supermarkten, scholen en bejaardenhuizen.