Zoeken
Hofmeijer Asfalt-028.jpg

Asfaltbanden

Asfaltbanden zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden. Van kantopsluitingen bij multifunctionele ijs- en skeelerbanen tot kantopsluitingen van fiets- en voetpaden. Bogen vormen geen probleem en de band wordt naadloos aangebracht.

Bogen vormen geen probleem

Banden worden gebruikt voor kantopsluitingen van middengeleiders, fiets- en voetpaden, stoepranden en bijvoorbeeld ook bij multifunctionele ijs- en skeelerbanen. De voordelen van een asfaltband zijn groot. De banden vormen één geheel met de ondergrond en krommingen of andere vormen zijn eenvoudig en naadloos aan te brengen. Het aanbrengen vergt weinig ruimte en de dagproductie is hoog.

Duurzaam en recyclebaar

Bij ons duurzame asfaltmengsel maken we gebruik van gerecycled asfalt. Dit verlaagt de MKI-waarde ten opzichte van een traditioneel bandenmengsel. Oppervlakten van asfalt met asfaltbanden zijn daarnaast duurzamer van aard dan asfalt-oppervlakten met banden van een ander materiaal, omdat bij renovatie of sloop geen aparte werkgangen nodig zijn voor het recyclen van de grondstoffen. Al het opgenomen asfalt kan verwerkt worden in een nieuw asfaltmengsel en is dus 100% recyclebaar.

De voordelen van Asfaltbanden

  • Asfaltbanden zijn 100% recyclebaar
  • Aan te brengen in elke gewenste vorm
  • Hoge dagproductie