Zoeken

Advies & Ontwerp

Het zijn onmisbare disciplines in de complexe multidisciplinaire wegenbouw- en infraprojecten van vandaag. Onze ervaren experts ontwerpen naar uw projectwensen en adviseren u van de tender tot de uitvoering. Adviesbureau KWS @vice is een essentieel onderdeel in dit proces.

Van rijksweg tot woonerf. KWS heeft alle expertise en een eigen laboratorium in huis om elke verharding te ontwerpen en (re)construeren. Wij adviseren u van de tekentafel tot het onderhoud over de best passende oplossing en condities. Hoe eerder u ons uitnodigt, hoe beter wij uw verlanglijstje kunnen vertalen in het ideale praktisch uitvoerbare ontwerp. Onze lokale experts spreken uw taal. We helpen u graag om de optimale oplossing te vinden: het ontwerp dat het best aansluit bij de specifieke condities van uw project.

Adviesbureau KWS @vice

KWS @vice is het adviesbureau van KWS. Een jong, ambitieus onderdeel van KWS waar gemeenschappelijke doelen en verbinding centraal staan. KWS @vice zet in op kennis, innovatie en slagkracht in de verwerving van projecten.

KWS @vice ontwerp 1

Binnen het onderdeel Kennis & Innovatie zitten de denkers, zij werken samen aan het steeds verder optimaliseren van het bestaande product en aan nieuwe, duurzame en innovatieve concepten, producten en diensten. Altijd gebaseerd op een scherpe visie op de toekomst en geladen vanuit relevante en actuele trends. Aan de kant van Verwerving zitten de mensen die dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen van overtuigende plannen waarmee het onderscheidend vermogen van KWS klanten overtuigt.

De tenderteams van KWS @vice werken vanuit de vestigingen en ondernemingen in heel Nederland. Zij zijn lokaal bekend en weten wat er speelt. Binnen KWS @vice is een supportteam van specialisten beschikbaar op het gebied van contractmanagement, procesmanagement, risicomanagement, omgevingsmanagement, system engineering, ontwerp en grafische vormgeving. Zij ondersteunen de vestigingen en tenderteams. Ook het team prekwalificaties maakt onderdeel uit van KWS @vice.

KWS @vice 2.jpg

KWS @vice is een netwerkorganisatie waar KWS-vestigingen en -ondernemingen samenwerken om KWS continu te blijven verbeteren. Soms monodisciplinair, soms multidisciplinair. Soms alleen, vaak ook met andere werkmaatschappijen van VolkerWessels.