Zoeken

Bedrijfsterreinen & Industrie

Van een klassiek bedrijfsterrein tot specials als containerterminals, scheepswerven, datacenters, windparken, (zuivel)fabrieken, agrarische terreinen, beursgebouwen en opslag- en distributiecentra. KWS ontwerpt, realiseert en onderhoudt uw bedrijfsterrein.

bedrijfsterein en industrie.jpg

Een oplossing voor elke asfaltwens

Uw bedrijfsproces moet ongestoord verlopen. Voor ons is het een vanzelfsprekendheid dat wij de reconstructie van uw terrein op die absolute prioriteit afstemmen. Welke bijzondere eisen verlangt uw business? Vloeistofdicht, slijtvast, stofvrij, antistatisch, lichtgewicht, glad, stroef, zuurbestendig of brandvertragend. Wij hebben producten voor al uw wensen. De voordelen van asfalt: onderhoudsarm, sterk, duurzaam, vloeistofdicht en een representatieve uitstraling. Ook wordt asfalt bijzonder snel aangelegd, waarna het terrein zo vrijwel direct klaar is voor gebruik.

bedrijfsterein en industrie2.jpg

Talrijke mogelijkheden

Het is niet eenvoudig om een volledig vloeistofdichte vloer aan te leggen. Wij hebben alle oplossingen in huis om in elke situatie de vloeistofdichtheid te garanderen. En ook funderingen, verhardingen, bedrijfsvloeren, riolering, leidingen, drainagesystemen, groen, hekwerk, bodemonderzoek, sanering, grondverzet, snelle zettingstechnieken, detectie van explosieven, energiewinning uit asfalt en het gebouw- en parkmanagement van uw terrein. Alles is mogelijk. Zelfs gekleurd asfalt met uw logo!

Asfaltofferte.nl

Een oprit, parkeerplaats, boerenerf, bedrijfsterrein, tankstation, sleufsilo, sportaccommodatie of vakantiepark. Wat uw wens ook is, Asfaltofferte.nl biedt particulieren, bedrijven en aannemers één loket voor de complete inrichting van terreinen. Onze ervaren specialisten uit uw eigen regio staan voor u klaar om de beste oplossing voor uw project te vinden. Van het ontwerp en het grondwerk tot de realisatie en het onderhoud van het asfalt. Bekijk al mogelijkheden op Asfaltofferte.nl!