Zoeken

KWS en Gebr. Van Kessel ontvangen ‘Beste Werkgevers’-keurmerk

Onze collega’s hebben gesproken: KWS en Gebr. Van Kessel zijn beloond met het ‘Beste Werkgevers’-keurmerk van Effectory. KWS en KWS-onderneming Gebr. Van Kessel hebben beide 1 ster ontvangen en dragen daarmee dit jaar het keurmerk ‘Beste Werkgever 2018-2019. In het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties krijgen het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. We zijn verheugd dat onze collega’s hebben aangegeven dat ze trots zijn om bij KWS en Gebr. Van Kessel te werken. Van de 12 bedrijven met sterren in de bouw- en infrastructuur waren er 11 VolkerWessels ondernemingen.

BW-1ster.png
BW-1ster.png

Uit het onderzoek blijkt dat een aantal onderwerpen belangrijk is in het bepalen van de keuze of je graag bij je werkgever wilt blijven werken. Je moet je er in de eerste plaats prettig en gewaardeerd voelen, je kunnen ontwikkelen en gestimuleerd worden te blijven leren, balans vinden tussen je werk en privéleven. Dat betekent dat er ook aandacht moet zijn voor gezond- en fitheid. Bij KWS werken meer dan 2000 collega’s, waaronder bijna 400 bij Gebr. Van Kessel. Onze collega’s zijn de belangrijkste ambassadeurs naar klanten, relaties, naar elkaar en naar de arbeidsmarkt.

 

Ontmoet onze mensen via deze link.

Samen trots

Naast de sterren voor KWS en Gebr. Van Kessel ontvingen nog eens negen VolkerWessels ondernemingen een ster. De Groot Vroomshoop won zelfs de titel voor ‘Beste Werkgever 2018-2019’ – met de maximale 3 sterren. De totale lijst met VolkerWessels ondernemingen die één of meerdere sterren ontvingen:

★★★De Groot Vroomshoop
★★Stam - De Koning Bouw
★★Visser & Smit Bouw
★Aveco de Bondt
★Gebr. Van Kessel
★HOMIJ
★KWS
★Rottinghuis' Aannemingsbedrijf
★Vialis
★Visser & Smit Hanab
★VolkerRail NL

 

KWS feliciteert alle VolkerWessels-collega’s met de behaalde resultaten.