Zoeken

Contact & Scholingsdagen; Nieuwjaarstraditie bij KWS

Bij KWS vinden we de ontwikkeling van al onze mensen belangrijk, want dat is juist onze grootste kwaliteit. Daarom starten we het nieuwe jaar op al onze vestigingen met Contact & Scholingsdagen. Een moment om met elkaar vooruit te kijken, kennis te delen en van elkaar te leren. En dit jaar eindelijk weer live!

20230113 Contact en scholingsdag 2023 031-055.jpg

We kijken we terug op geslaagde dagen en blikken graag even terug op een paar van de edities van 2023.

Asfaltcentrales - 11 januari

De medewerkers van de asfaltcentrales mochten het spits afbijten dit jaar. Ze waren uitgenodigd in Lexmond waar Directeur Asfaltbedrijf Raymond van de Stadt een toelichting gaf op de resultaten en behaalde doelen van de afgelopen twee jaar. Daarna werden ze bijgepraat over de ontwikkelingen en ambities voor de komende jaren.

Na de lunch volgden verschillende workshops op het gebied van: communicatie, duurzaamheid, energie en veiligheid. En er was nog een speciale rol voor onze eigen ontwikkelde elektrische asfaltspreidmachine die op het terrein stond.

Amsterdam - 13 januari

In het Van der Valk Hotel bij Schiphol trapten onze bouwplaatsmedewerkers af. Na het openingswoordje waren er informatie sessies over: Stress verminderen en ICT hulpverlening. Onze eigen bommenexperts van KWS OCE namen de mensen mee over hun bijzondere vondsten van bommen en granaten. Waarna onze collega’s konden ervaren hoe het is om op en met groot materieel te rijden. Na een gezamenlijk lunch met al het personeel en een nieuwjaarstoespraak van Vestigingsdirecteur Frank Groot, werd het kantoorpersoneel bijgepraat over onder andere het welzijn van de werknemer en hoe je kunt groeien in je werk met behulp van goede coaching.

Uitvoerders - 13 januari

Voor al onze uitvoerders stond de C&S dag in het teken van informatiemanagement. Alle uitvoerders uit de regio’s werden door collega’s van informatiemanagement bijgepraat over de ontwikkelingen op software gebied. Dit zodat ze weten hoe nieuwe digitale programma’s werken, tips en tricks en hoe ze de programma’s in kunnen zetten.

Super om te zien dat onze collega's er zoveel energie en effort in steken om hun kennis te vergroten! De aankomende periode volgen de andere vestigingen binnen KWS met de Contact & Scholingsdagen.