icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 april 2017

KWS met het VolkerWessels-concern aanwezig op Building Holland

Van 11 t/m 13 april a.s. is KWS samen met het VolkerWessels-concern aanwezig op Building Holland  in de RAI in Amsterdam. Het standnummer is 10.024.

Building Holland1

Op de Innovatie Boulevard wordt de diversiteit van VolkerWessels getoond met behulp van de verschillende VolkerWessels-ondernemingen onder het motto “Samen bouwen aan een betere levenskwaliteit”. 

 

KWS is als VolkerWessels-onderneming aanwezig op de beurs met diverse innovaties, waaronder ook die van diverse dochterbedrijven. Voorbeelden van gepresenteerde innovaties zijn KonwéCity asfalt, PlasticRoad en de Zonneweg.

Building Holland is een driedaags evenement waar innovatieve partijen samen bouwen aan de toekomst van Nederland. Dit jaar is het thema ‘(RE)BUILDING THE FUTURE’. 

 

Aanmelden is gratis en kan hier.