icon-arrow-right
HomeNieuws KWS op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

KWS op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

Actueel

Van 4 tot en met 6 februari is KWS wederom aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg, het netwerkmoment voor de grond-, weg- en waterbouw. De Infra Relatiedagen kenmerkt zich als een zeer breed vertegenwoordigde vakbeurs, waar innovatie een belangrijk onderwerp is.

Stap in onze racesimulator

Wilt u meer weten over onze duurzame asfaltmengsels en andere innovaties van KWS? Wij praten u graag bij op onze stand, die vindt u

in hal 1 - standnummer 142. Daarnaast kunt u bij ons op de stand even ontspannen met een race over het circuit van Zandvoort. Stap in onze racesimulator en maak een virtueel rondje over het circuit. KWS is als onderdeel van VolkerWessels betrokken bij de renovatie van het circuit waar van 1 tot en met 3 mei de Dutch Grand Prix plaatsvindt. Samen met onder andere Gebr. Van Kessel en Holland Scherm wordt momenteel hard gewerkt aan het circuit.

Infra Relatiedagen 02

Gratis toegang met e-ticket

Uw toegangskaarten voor de Infra Relatiedagen vraagt u eenvoudig aan via deze link. Registreer met code 10163 en ontvang uw gratis e-ticket inclusief gratis parkeren.

 

De openingstijden van de beurs zijn dinsdag 4 tot en met donderdag 6 februari van 13.00 uur tot 21.00 uur. Wij kijken uit naar uw komst!

Nieuws

Meer nieuws

Geluidsreducerend Konw├ęCity 5 Circulair op grote schaal in Amsterdam toegepast

Eind 2019 bracht KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard het nieuwe asfaltmengsel KonwéCity 5 Circulair voor het eerst op...

KWS en Van Hattum en Blankevoort renoveren Koningin Julianabrug Katwijk

KWS Infra Rotterdam en Van Hattum en Blankevoort, vestiging Noord (beide Koninklijke VolkerWessels ondernemingen) hebben de...

Onze nieuwste Markant is uit!

Vandaag ligt de  nieuwste uitgave van ons relatiemagazine Markant op de mat. De Special in deze uitgave heeft...

+