icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 juli 2021

KWS installeert twee CCL-parkeerplaatsen van PlasticRoad in Vianen

Ook Vianen bezit sinds deze maand infrastructuur van gerecycled plastic afval van PlasticRoad . KWS Infra Amsterdam-Utrecht verzorgde de installatie van de twee CCL-parkeerplaatsen. De CCL-serie is de nieuwe productlijn van PlasticRoad. De parkeerplaatsen zijn aangelegd op de VolkerWessels Infra-campus in Vianen, waar ook de kantoren van PlasticRoad en KWS gevestigd zijn. Beheerder van de campus en tevens VolkerWessels-onderneming PCH Dienstengroep laat hiermee zien dat ook zij bijdragen aan duurzame innovatie.

Als grondlegger van het product is KWS vereerd om nu deze parkeerplaatsen van PlasticRoad aan te mogen leggen. “Als KWS zijn we natuurlijk trots op PlasticRoad, een innovatie die ooit bij ons bedrijf is bedacht. Dat wij dan nu ook de aanleg mogen verzorgen hier in Vianen bij ons hoofdkantoor maakt de cirkel mooi rond. Hopelijk volgen er nog veel meer”, aldus directeur KWS Infra Amsterdam-Utrecht Frank Groot.

 

Deze demolocatie is bedoeld om het product te showen en gebruikers van de parkeerplaatsen te laten ervaren hoe het is om op een CCL200 te parkeren.