icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 oktober 2022

KWS vergroot haar belang in Mineralis van 33% naar 100%

KWS heeft haar belang in Mineralis vergroot van 33% naar 100%. De activiteiten van Mineralis worden onveranderd voortgezet onder de huidige naam en met het bestaande management.

Dick Stoop, directievoorzitter KWS: “We zijn er trots op dat Mineralis onderdeel wordt van KWS. Door het vergroten van ons belang verbetert KWS de kwaliteitsborging en leverzekerheid.”

Jan Bastiaan, directeur Mineralis: “De visie van KWS is om de continuïteit te behouden, daar zal ikzelf samen met het bekende team van medewerkers invulling aan geven.

Over Mineralis

Mineralis is een efficiënte groothandel in alle beton-, wegen- en waterbouwmaterialen. Ze vervoeren en lossen de door hen zelf gewonnen of ingekochte producten. Daartoe beschikt Mineralis onder meer over baggermaterieel, overslagmaterieel, vrachtschepen, hopperzuigers, beunschepen en vrachtauto’s.