icon-arrow-right
HomeNieuws Een thuiswedstrijd voor KWS Infra Eindhoven

Een thuiswedstrijd voor KWS Infra Eindhoven

Actueel

KWS Infra Eindhoven mocht afgelopen maand op een wel heel bijzondere plek aan de slag, namelijk in én rondom het Philips Stadion, de thuisbasis van de Eindhovense voetbalclub PSV. De ultieme plek voor een project voor onze Eindhovense collega’s.

Met een fietspadset in het Philips Stadion

Na een voorbereidingsperiode van een week werd in één dag volop asfalt gedraaid in het Philips Stadion. Zo werden twee onderdoorgangen voorzien van asfalt. Dit deden we door middel van een kleine fietspad-asfaltset, vanwege de beperkte hoogte en breedte van de onderdoorgangen. Naast deze werkzaamheden is ook een speciaal op maat gemaakte goot op basis van cortenstaal toegepast voor de kabels en leidingen. Dit in verband met de specifieke hoogtes van de onderdoorgangen.

Direct na de laatste voetbalwedstrijd

De grootste uitdaging van dit project? De planning! De werkzaamheden zijn direct na de laatste wedstrijd van PSV gestart en moesten gereed zijn voordat de Stadionrun van start ging. Om de hinder tijdens de vele overige evenementen zoveel mogelijk te beperken, is het werk gefaseerd uitgevoerd.

Nieuws

Meer nieuws

Bezoek KWS-projecten tijdens de Dag van de Bouw

Aanstaande zaterdag 15 juni is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Bouw, een initiatief van Bouwend Nederland....

Onze duurzaamheidsmissie toegelicht: 100% circulaire infrastructuur in 2040

Dus Duurzaam: 100% circulaire infrastructuur in 2040 en maximaal bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Onze manager...

Nieuwste editie Markant is uit

KWS komt vandaag met de nieuwste editie van relatiemagazine Markant. In deze Markant staat de KWS’er centraal. Onze...

Bedrijven

+