Zoeken

Dick Stoop nieuwe voorzitter Centrale Directie KWS

Per 1 januari 2021 is Dick Stoop aangesteld als voorzitter van de Centrale Directie van KWS. Hij volgt Jan de Boer op, die na bijna tien jaar afscheid heeft genomen van KWS. De Centrale Directie van KWS bestaat nu uit Dick Stoop, Rolf Mars en Richard Leijnse.

Dick .jpg
Dick .jpg

Dick Stoop is sinds 2005 werkzaam bij KWS. In de eerste acht jaar werkte hij op diverse projecten als projectmanager en projectdirecteur. De afgelopen acht jaar was Dick directeur van onze vestiging KWS Infra Amsterdam-Utrecht. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor de grote projecten SAAOne, N200 en dijkversterking Texel. Met de aanstelling van Dick Stoop zet KWS de koers naar 100% circulaire infrastructuur in 2040 voort. Duurzame innovatie staat daarbij ook komend jaar weer voorop, met onder meer de eerste elektrische asfaltspreidmachine die eind 2020 werd aangekondigd.

 

“Het is een eer om voorzitter te zijn van dit prachtige infrabedrijf en ik kijk ernaar uit om kennis te maken met alle collega’s en onze projecten door heel Nederland te bezoeken. Na 16 jaar op deze mooie positie terechtkomen, laat zien dat alles mogelijk is in een carrière bij KWS”, aldus Dick Stoop.

Over KWS

Wegen en openbare ruimten. Over land en water. Boven en onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra. Met eigen materieel, vestigingen, specialistische ondernemingen en deelnemingen in het hele land biedt KWS een waaier aan disciplines. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismes en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten waarin we de complete infrastructuur realiseren.