Zoeken

Teunis Stooplaan geopend voor een beter bereikbaar Hendrik-Ido-Ambacht

Wethouder André Flach van Hendrik-Ido-Ambacht opende afgelopen maandag het verlengde van de Antoniuslaan. Vanaf nu heet dit nieuwe gedeelte van de weg de Teunis Stooplaan. KWS Infra Zwijndrecht realiseerde dit project in opdracht van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht ten behoeve van betere bereikbaarheid. 

KWS Hendrik-Ido-Ambacht Teunis Stooplaan 3.JPG

Wethouder André Flach verrichtte de openingshandeling maandagmiddag door door een haag van ballonnen te rijden. "Het is KWS fantastisch gelukt", aldus Flach. Oud-wethouder Teunis Stoop onthulde het nieuwe straatnaambord van de naar hem vernoemde weg.

Verbinding met Noordeinde en Waterbusplein

Met het project ‘Doortrekken Antoniuslaan’ is een grote stap gezet richting een beter bereikbaar Hendrik-Ido-Ambacht. Met de aanleg van de Teunis Stooplaan heeft KWS Infra Zwijndrecht in opdracht van gemeente Hendrik-Ido-Ambacht de verbinding van de Antoniuslaan met het Noordeinde en het Waterbusplein bewerkstelligd. KWS heeft het project in ruim een jaar tijd met minimale hinder voor het verkeer gerealiseerd. Dit heeft de organisatie gedaan door middel van een slimme fasering waarbij zowel de rotonde als het nieuwe gedeelte van de Antoniuslaan compleet buiten het verkeer zijn gerealiseerd. Met de opening van de Teunis Stooplaan is de verkeersdoorstroming van en naar Hendrik-Ido-Ambacht sterk verbeterd.