Zoeken

KWS stimuleert groen vervoer op project Busplatform Den Haag CS

KWS Infra Rotterdam werkt aan de herinrichting van het Busplatform bij het Centraal Station in Den Haag. Eén van de duurzaamheidsmaatregelen, die in het project zijn genomen, is het stimuleren van milieuvriendelijk woon-werkverkeer, onder de noemer ‘Groen Vervoer’.

uitreiking Paul feb 1 IV.jpg

Tijdens de bouw van het platform reiken we iedere maand een tegoedbon van 50 euro uit aan een KWS-medewerker, die zich inspant om met Groen Vervoer naar het project te komen. Ook onderaannemers maken kans op een tegoedbon, als ze met Groen Vervoer naar werk komen.

Openbaar vervoer

De winnaars van de afgelopen maand zijn documentbeheerder Paul Karsten (KWS) en risicomanager Natasja Ooms (DPI), die beiden met het openbaar vervoer naar hun werkplek reizen. Uit handen van Emma Klamer, adviseur duurzaamheid, hebben Paul en Natasja hun prijzen ontvangen.

Toekomstbestendige weg

Samen met onze opdrachtgevers werken we aan het verduurzamen van Nederland. Dit initiatief laat zien dat duurzame initiatieven niet perse ingewikkeld of innovatief hoeven te zijn. Stap voor stap en met gezamenlijke inspanning werkt KWS verder aan een toekomstbestendige weg.

Meer informatie over het project

In de Markant van afgelopen maart lees je meer over de herinrichting van het busplatform van Den Haag CS. Op de voorpagina en pagina 3 vind je het artikel.