Zoeken

KWS trotse partner van La Vuelta Holanda

Over 100 dagen is het zo ver! Dan start La Vuelta, één van de drie grootste wielerronde ter wereld, vanuit Utrecht. En dat is bijzonder, want slechts 3x eerder startte deze wiellerronde buiten Spanje. Deze 77e editie verwelkomen we het peloton van 19 t/m 21 augustus 2022 in Noord-Brabant en Utrecht, waar zij 34 Nederlandse gemeenten zullen doorkruisen tijdens deze La Vuelta Holanda. Als trotse partner telt KWS deze 100 dagen af richting het internationale wielerevent.

La Vuelta Holanda.png

Activatieprogramma voor La Vuelta Holanda

Vandaag is ook de kick-off van het landelijke activatieprogramma voor La Vuelta Holanda. De komende 100 dagen worden er door het gehele land activiteiten georganiseerd in het teken van La Vuelta Holanda.

 

Onderdeel van dit activatieprogramma is het rondreizende dorp, de Vuelta Fietshub. Een minifestival waar urban sports, fietsen, kunst, cultuur en feest samen komen. Bij dit initiatief van SportUtrecht staan samen bewegen en sporten centraal.
Als KWS vinden wij het belangrijk om lokale initiatieven te steunen. Daarom zijn wij naast partner van La Vuelta Holanda ook partner van SportUtrecht.

KWS ondersteunt de Vuelta Fietshub onder andere met het beschikbaar stellen van een grote container waar al het materiaal van de Fietshub in opgeslagen wordt. Ook het vervoer van en naar iedere locatie van het rondreizende minifestival verzorgen wij met een eigen vrachtwagen inclusief chauffeur. Op dit moment bereidt team Vuelta Fietshub van SportUtrecht alle materialen en de container voor in een grote loods op het terrein van KWS die de hele periode gebruikt kan worden.

Robert Molenaar

Robert Molenaar, Projectbegeleider & Lean Coördinator bij KWS: “Voor mij staat iedere dag in het teken van de fiets. Niet alleen tijdens de Vuelta Fietshubs. Ik vind het belangrijk dat we blijven werken aan de infrastructuur van morgen. Want Utrecht groeit en daar horen faciliteiten om te bewegen in de openbare ruimte bij. Kijk in de agenda, pak je fiets en kom naar een van de Vuelta Fietshubs!”