Zoeken

KWS verantwoordelijk voor het groot Asfaltonderhoud gemeente Purmerend

Vandaag ontving KWS de officiële gunning voor het project ‘Groot Asfaltonderhoud Purmerend’. Hiermee is KWS Infra Amsterdam-Utrecht vanaf april 2022 tot en met eind 2024 verantwoordelijk voor het groot Asfaltonderhoud in de gemeente Purmerend. Bij goed presteren kan het project twee keer een jaar worden verlengd. De inschrijving van KWS kreeg overall de beste prijs-kwaliteit beoordeling waaronder een goed plan voor duurzaamheid, SROI en BLVC.

20130608 A7 VOC asfalteren en voegen   114.jpg

Tendermanager Arno Brink: ‘Asfalt is en blijft de core business van KWS. Daarom zijn wij blij dat we dit mooie project in de gemeente Purmerend toe kunnen voegen aan onze orderportefeuille voor de komende jaren.’

Duurzame asfaltmengsels

Gemeente Purmerend is zeer enthousiast over de aangeboden duurzame asfaltmengsels en de hoge levensduur van de onderlagen. Ook zijn zij positief over de manier waarop SROI is verankerd binnen onze bedrijfsfilosofie, de hoge doorstroming van verkeer door de gekozen fasering en de persoonlijke communicatie met de stakeholders in de buurt.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die binnen deze zogeheten Raamovereenkomst vallen zijn frezen, asfalteren, kleinschalig straatwerk, aanbrengen van markeringen en het vervangen van detectielussen.