Zoeken

Level 5 realiseert duurzame kantoorinrichting voor KWS

Level 5, partner binnen VolkerWessels en de onderneming die innovatieve ideeën en circulaire concepten koppelt aan mensen en organisaties, maakte voor KWS stoelen en tafels van hergebruikt materiaal. Zo is onze koffiecorner bijvoorbeeld verrijkt met een tafel en krukken van resthout en vergadert onze directie aan een vergadertafel van resthout en stoelen bekleed met oude vlaggen en hekwerkdoeken.

Level5 foto kas.jpg

Producten met een verhaal

Level 5 ontwikkelt in hun eigen Talenthub nieuwe circulaire producten van hout, beton en andere reststromen. Zij verbinden hun netwerk van bedrijven aan mensen die hun draai (nog) niet kunnen vinden op de arbeidsmarkt. Dit leidt tot duurzame arbeidsplaatsen en nieuwe producten. Zo creëren we samen een duurzaam toekomstperspectief.

’Wij geloven dat elk mens, ongeacht achtergrond, opleiding of ervaring, van waarde is en dat het belangrijk is om de ontdekking en ontwikkeling van deze waarde aan economisch perspectief te verbinden.’ Marco Hendriks, Founder Level 5

Gedeelde verantwoordelijkheid

Als onderdeel van VolkerWessels is SROI voor KWS geen verplichting maar een verantwoordelijkheid. Vanuit deze verantwoordelijkheid omarmen we de Talenthub van Level5. Samen werken we aan de ontwikkeling van mens, werk en economie gericht op circulariteit en duurzaamheid. En vanuit deze gedachte proberen we steeds vaker onze project- en kantoorlocaties in te richten met circulaire en innovatieve meubelstukken!

‘Ook KWS gelooft dat elk mens van waarde is en we werken daarnaast hard aan onze ambitie om in 2030 emissievrij én in 2040 100% circulair te zijn. Deze twee speerpunten komen mooi samen in de samenwerking met Level 5.’ Arjen van Kaam, Directeur HR bij KWS

Level 5
Bekijk video