Zoeken

Organisatiewijzigingen KWS

Er zijn in de KWS-organisatie een aantal wijzigingen doorgevoerd waarvan we u graag op de hoogte stellen. Om gesteld te staan voor de uitdagingen in de toekomst passen wij ons bedrijf aan de vragen uit de markt aan. Het doel: nog beter kunnen meebewegen met de wensen van onze klanten en zodoende blijven werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Het ontwikkelen, stimuleren en toepassen van duurzame innovaties zijn daarbij een belangrijk speerpunt.

_DSC6020_2.jpg

KWS is en blijft een decentrale organisatie met vestigingen en specialistische ondernemingen door heel Nederland. Dicht bij de klant, daar staan wij voor. Ook na de organisatiewijzigingen blijft dat onverminderd van kracht.

 

Om op de juiste manier vertegenwoordigd te zijn in iedere regio met sterke vestigingen die gebruik kunnen maken van elkaars kennis en kunde voegen we een aantal vestigingen samen.

Per 20 april betekent dit:

  • De vestigingen Rotterdam en Zwijndrecht worden samengevoegd tot één vestiging genaamd KWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht
  • De vestiging Utrecht wordt opgesplitst:
    • De activiteiten in de provincie Utrecht worden toegevoegd aan onze Amsterdamse vestiging onder de nieuwe naam KWS Infra Amsterdam–Utrecht

      Het hoofdkantoor van deze vestiging blijft in Diemen gevestigd, met daarnaast de bestaande nevenvestiging in Heerhugowaard en de nieuwe nevenvestiging in Utrecht

    • De activiteiten in de provincie Gelderland worden toegevoegd aan de bestaande vestiging KWS Infra Zwolle met een nevenvestiging in Didam en Rijssen
_DSC6020_2.jpg

Bent u een relatie van één van de betrokken vestigingen, dan kan het zijn dat uw contactpersoon binnen KWS is veranderd. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor in Vianen, dan verwijzen zij u naar de juiste persoon door. Dat kan via info@kws.nl of 0347 357 300.

 

Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst van KWS en gaan met elkaar verder als één krachtig KWS. Zo werken wij boven, op en onder de weg aan de infrastructuur van morgen. KWS is én blijft de verbindende factor.