Zoeken

Een thuiswedstrijd voor KWS Infra Eindhoven

KWS Infra Eindhoven mocht afgelopen maand op een wel heel bijzondere plek aan de slag, namelijk in én rondom het Philips Stadion, de thuisbasis van de Eindhovense voetbalclub PSV. De ultieme plek voor een project voor onze Eindhovense collega’s.

20190523 Asfalteren entree PSV stadion 017-026_1.jpg

Met een fietspadset in het Philips Stadion

Na een voorbereidingsperiode van een week werd in één dag volop asfalt gedraaid in het Philips Stadion. Zo werden twee onderdoorgangen voorzien van asfalt. Dit deden we door middel van een kleine fietspad-asfaltset, vanwege de beperkte hoogte en breedte van de onderdoorgangen. Naast deze werkzaamheden is ook een speciaal op maat gemaakte goot op basis van cortenstaal toegepast voor de kabels en leidingen. Dit in verband met de specifieke hoogtes van de onderdoorgangen.

Direct na de laatste voetbalwedstrijd

De grootste uitdaging van dit project? De planning! De werkzaamheden zijn direct na de laatste wedstrijd van PSV gestart en moesten gereed zijn voordat de Stadionrun van start ging. Om de hinder tijdens de vele overige evenementen zoveel mogelijk te beperken, is het werk gefaseerd uitgevoerd.