Zoeken

Ontmoet onze bouwfanaat Anja Grootendorst

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Anja kennen!

Anja.jpg

De dame met de roze helm, onze eigen Anja. Al meer dan zes jaar het zonnetje in huis in de regio Zuid-Holland. Zo is zij te vinden in Leiden, Boskoop, Rotterdam en Den Haag.

Anja is als omgevingsmanager het eerste aanspreekpunt voor stakeholders en omwonenden tijdens een project. Naast het informeren over de werkzaamheden zorgt zij ook voor veiligheidscursussen op basisscholen. Oh en Anja voert ook nog buurtonderzoeken uit voor de tenders.

’Ik ben op alle projecten en teams trots, met zijn allen maak je er toch weer iedere keer iets moois van. En geen enkel project is hetzelfde. Maar er is wel één project waar ik met plezier op terugkijk. Dit heeft met name te maken met het feit dat, dat het project niet alleen rioleren, straatwerk en asfalteren was maar dat er samen met van Hattum en Blankevoort ook kunstwerken gebouwd werden. Het is toch wel apart om dan aan de ladder van iets te staan wat bijvoorbeeld een brug gaat worden.’

Gelukkig is Anja ons na zes jaar nog lang niet zat. Zij is voorlopig niet van plan om weg te gaan, want ze heeft het reuze naar haar zin! Oh en als ze niet op een project is dan zit ze het liefst op de Canarische eilanden te genieten!