Zoeken

Ontmoet onze bouwfanaat Frank Thomassen

KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland! Leer hier Frank kennen!

Frank Thomassen.jpg

Frank werkt nog maar net bij KWS Infra als verkeersmanager, maar is nu al betrokken bij een aantal mooie tenders en projecten.

Binnen tenders en projecten zorgt Frank voor een goede, veilige afwikkeling van verkeer en het beperken van de hinderbeleving. Dit doet hij met name door verkeersfaseringen en maatregelen te bedenken die leiden tot de best mogelijke doorstroming, maar daarnaast ook door goed te communiceren over de te verwachten hinder.

Afgelopen periode is Frank betrokken geweest bij het ontwerp van de openstelling van de Prinses Margriettunnel op de A7. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de verkeersplannen en afstemming van alle werkzaamheden van het Variabel Onderhoudscontract Zuid Nederland voor Rijkswaterstaat.

"Met een verkeerskundige analyse en creatieve oplossingen een positieve bijdrage leveren aan het binnenhalen en uitvoeren van uitdagende projecten, dat vind ik het mooist aan mijn vak. Ik kijk ernaar uit hier samen met collega’s binnen KWS en andere VolkerWessels ondernemingen mee aan de slag te gaan."

Naast zijn passie voor verkeer is hij veel te vinden op de mountainbike en staat hij graag op de ski’s, zo was hij begin van dit jaar nog te vinden in de bergen van Oostenrijk!